Berga

Bostad med utsikt över trädtopparna

Visning Bergagårdsvägen 14
Kontakta mäklaren för visning

Berga | Bergagårdsvägen 14

Boarea
38 m²
Antal rum
1 rum
Månadsavgift
2 604 kr/mån
Pris
995 000 kr utgångspris

Välplanerad, rymlig och hemtrevlig, så beskriver vi bäst denna väl tilltagna och trivsamma enrummaren. Kvadratmeter har fördelats på ett riktig tilltalande och väl fungerade sätt som gör att du lätt trivs.

Du väljer om du vill ta hissen upp eller trapporna och du når hemmets hall. Hallen har bra ytor för avhängning av ytterkläder samt en stor garderob för alla dina kläder.

Rakt fram från hallen ligger ett rum som får agera både sov- och sällskapsrum. Rummet har en mysig sovalkov som gör plats för en större säng. I andra delen av rummet finns plats för soffa, tv och mer möbler om du önskar det. Flera fina fönster visar upp den härliga utsikten över trädtopparna med härligt ljusinsläpp.

Intill hittar du ett hemtrevligt kök med gott om plats. Köket gör sig ypperligt för såväl matlagning som välsmakande middagsbjudningar. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, ugn samt mikro.

Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, toalett, handfat, spegelskåp, tvättmaskin och handdukstork.

Bosätter du dig på Bergagårdsvägen har du närhet till välsorterade mataffärer, gym, apotek, vårdcentral och vacker natur. Du har endast en kort cykeltur för att ta dig till badplatser, centrum och universitetet.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se