Varvsholmen

Med utsikt över Kalmarsund

Kommande bostad
Visning Bredbandet 12
Kontakta mäklaren för visning

Varvsholmen | Bredbandet 12

Boarea
85 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 890 kr/mån

Varvsholmen har snabbt seglat upp till att vara ett av Kalmars absolut mest attraktiva område, lätt att förstå då Varvsholmen är beläget precis intill Kalmarsund. Med utsikt över vatten och samtidigt på promenadavstånd till Kvarnholmens utbud. Att bo med utsikt över Kalmarsund och Ölandsbron är få förunnat. Det finns något väldigt rofyllt med att se årstider svepa över sundet likt en levande tavla som hela tiden byter skepnad beroende på väder, vind och månad på året. Det är sannerligen svårt att tröttna på denna fantastiska utsikt.

Denna välplanerade trerummaren ger dig en trevlig och social planlösning där kök och sällskapsrum möts på ett okonstlat vis. Nuvarande ägare har berättat att dem aldrig trivts så bra i en lägenhet som denna. Köket med sin mörka stenskiva går i vinkel där det finns gott om bänkyta att jobba på. Den maskinella utrustningen består av hel kyl, frys, häll, fläkt, integrerad diskmaskin samt inbyggnadsugn och mikro. I anslutning till köket får det plats ett större matbord och i den andra delen av rummet räcker utrymmet gott och väl för både soffa, fåtölj och tv. Den trivsamma balkongen är magisk att spendera tid på och blir garanterat den givna platsen att inta både frukost, lunch och kvällsmat så fort vädret tillåter.

Sovrummen är väl tilltagna. I det största rummet får dubbelsäng och sängbord enkelt plats. Mot ena väggen finns garderober. Andra sovrummet passar utmärkt som barnrum, extrarum eller hobbyrum. Från båda sovrummen har du utsikt över Kalmarsund och Ölandsbron.
Det väl tilltagna och helkaklade badrummet får belysning med hjälp av infällda spotlights i taket. Passa tvättider och springa med din tvättkorg i trappan slipper du, här finns tvättmaskin och torktumlare. I övrigt är badrummet utrustat med golvvärme, dusch, vägghängd toalett, handdukstork och tvättställ med kommod.

Egen elbilsladdare kommer installeras och tillhöra lägenheten, även solceller kommer installeras under hösten 2022. I avgiften ingår förutom värme och vatten även garageplats, bredband och telefoni.

Bosätter du dig på Varvsholmen har du promenadavstånd in till centrum. Utanför din port har du brygga med badstege där du kan ta svalkande dopp. I kvarteret finns gym och populär restaurang.

Varmt välkommen!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se