Bremerlyckan

Fint boende med bästa läge

Visning Bremergatan 17
Kontakta mäklaren för visning

Bremerlyckan | Bremergatan 17

Boarea
130 m²
Antal rum
5 rum
Månadsavgift
6 521 kr/mån
Pris
5 195 000 kr

Bremerlyckans fantastiska arkitektur gör det till ett av Kalmars absolut vackraste kvarter. Ståtliga byggnader med utsmyckningar och detaljer som blir till en ren fröjd för ögat. På Bremergatan 17 får du unika och vackra detaljer med dig hela vägen in till bostaden. Hemmet har förärats med stuckaturer, pardörrar och en takhöjd på cirka 3.20 m. Lägenheten har verkligen en riktigt fin känsla, en känsla som gör att vi tror att du kommer trivas i samma sekund som du flyttar in.

Bostadens 130 kvadratmeter har fördelats på hall, sällskapsrum, matrum, kök, badrum och minst tre sovrum. Hallen är rymlig och möblerbar med plats för avhängning av dina ytterkläder samt gott om utrymme för byrå, hylla och vad du önskar.

Sällskapsrummet gör plats för din soffgrupp, TV, hyllor och det som önskas. Rummet har välvda fönster, stuckaturer samt pardörrar. I fil med sällskapsrummet ligger ett väl tilltaget matrum eller om du hellre vill nyttja detta rum som sovrum. Hemmet har i dagsläget tre rum som nyttjas som sovrum.

Det hemtrevliga och rymliga köket går i tidlöst vitt kombinerat med en fin bänskiva. Gillar du middagsbjudningar och släktkalas? Perfekt, då är det här ett kök för dig. Vid det höga köksfönstret får du plats med ett stort matmöblemang där du, din familj och gäster kan slå in er, umgås och äta gott. Från köket kan du ta dig ut till bostadens soliga uteplats. Här kommer många timmar spenderas. Visst låter det som det finns goda förutsättningar för trevliga och välsmakande grillkvällar under sommarhalvåret?

Badrummet är utrustat med dusch, toalett, tvättställ och en praktisk tvättmaskin. Såklart finns också en extra toalett för den större familjen.

Föreningen har en mysig innergård som föreningens medlemmar nyttjar fritt.

Här på Bremerlyckan bor du med promenad- eller cykelavstånd till det mesta. Med en promenad om cirka fem minuter når du centrum, slottet, stationen, fina strövområden och badplatser. Varmt välkommen hit.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se