Karlssons äng

Brf Karlssons Länga

Nyproduktion
Visning Karlssons länga 13
Kontakta mäklaren för visning

Karlssons äng | Karlssons länga 13

Boarea
134.2 m²
Antal rum
6 rum
Månadsavgift
6 158 kr/mån
Pris
2 995 000 kr Fast pris

Få lägenheter kvar och du har fortfarande chansen. Lägenheterna står klara Q3 2023. Varmt välkommen att höra av dig.

I parknära läge, endast 4 km från Kalmars centrumkärna och 2 km från havet, hittar du kvarteret Landstormen på Karlssons äng. Karlssons länga består av 13 bostäder i form av radhus med stadskaraktär, där flexibla planlösningar i tre våningar ger plats åt hela familjen. Varje bostad är utrustad med privat takterrass med sol från tidig förmiddag till sen eftermiddag.

Radhusbebyggelsen i kvarteret Landstormen tar avstamp i den traditionella trähusarkitektur som förekommer i Kalmars innerstad. Fasad-och volymmässigt har arkitekten tagit fasta på en markerad sockel samt vertikala och horisontella indelningar för att ge liv åt fasaden och skapa en dynamisk helhet. Kulörmässigt hämtas inspiration från äldre byggnadstradition samt från naturen.

Bostädernas entréer är vända bort från trafiken på Brunnslättsvägen, vilket tillgodoser en solig entréträdgård som tillåter trygg lek för barnen i området. Ett stenkast bort finns tillgång till bostadsnära park för de mer ytkrävande aktiviteterna. Varje bostad har plats för parkering i anslutning till entréträdgården medan besöksparkeringar placeras längs med gårdsgatan söder om bostäderna. Här hålls hastigheten låg och trafiken sker på de gåendes villkor. Mot gårdsgatan har de boende även plats för förråd och avfallskärl som integreras på ett estetiskt sätt tillsammans med brevlåda i en avskärmning/spaljé mot grannens gård.

Planlösningen i bostäderna är uttänkt utifrån platsens förutsättningar och den växande familjen. Kök på entréplan samt takterrass och allrum på plan 3 får sol från tidig förmiddag fram till eftermiddagen, medan master bedroom, vardagsrum och kontor vetter mot kvällsljuset i nordväst. Plan 2 är flexibelt planerat och möjliggör tillbyggnad av rumsavdelande vägg i sovrummet mot sydöst.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Frida Langå

073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se