Rinkabyholm

Bra familjevilla i Rinkabyholm

Denna bostad är förbesiktigad
Kommande bostad
Visning Korsvägen 41
Kontakta mäklaren för visning

Rinkabyholm | Korsvägen 41

Boarea / Biarea
121 / 116
Biarea
116 m²
Tomtarea
1 060 m²

På Korsvägen 41 i populära och omtyckta Rinkabyholm ligger en riktigt bra familjevilla. Tegelvillan ligger bra placerad på en lummig tomt, en tomt som dessutom ligger i ett attraktivt och insynsskyddat hörnläge. Bostaden har en fin planlösning som passar flera olika familjekonstellationer. Villan har gott om hemtrevnad vilket gör att det finns fina förutsättningar för att du och din familj kommer att trivas.

Huset ger dig fyra olika plan att vistas på. Det första du möter är en möblerbar hall som gör plats för skor och ytterkläder. Via hallen når du en gästtoalett. Hallen leder dig sedan vidare till ett fint kök som ligger med en halvöppen planlösning till sällskapsrummet. Köket är väl tilltaget med gott om fina förvaring- och arbetsytor. Du får ett fint ljusinsläpp med fönster åt två håll och ett stort fönsterparti i ett vackert burspråk. Mellan köket och sällskapsrummet får du plats med ett större matbord. Här kan det dukas upp till fest och trevliga middagar.

I det stora och ljusa sällskapsrummet finns det plats för soffa, soffbord, TV och fler möbler om du önskar det. I rummets ena hörna står en vacker öppen spis. Från denna del av hemmet tar du dig vidare ut till baksidans altan och lummiga trädgård.

Går du upp några trappsteg nås du av tre sovrum samt ett mindre rum som i dag nyttjas till kontor. Vidare finns ett fint badrum med dusch.

I den fräscha källaren finns ett stort rum som i dag agerar familjens tv-rum men som också skulle kunna bli till rena drömrummet för tonåringen. Mer finns en stor tvättstuga, torkrum och hobbyrum. Det finns ytterligare ett stort rum här nere som idag används som gästrum. Men som självklart kan användas till det som passar just er familj bäst.

Villan har bergvärme som ger goda möjligheter till att hålla nere kostnaderna för drift. Bra renoveringar är gjorda så som till exempel dränering (2005) och nytt tak (2010).

Korsvägen ligger bra placerat i Rinkabyholm. Du har promenadavstånd till förskola, skola, fotbollsplan, padelbana, pizzeria och välsorterad mataffär. Med en smidig bilfärd tar du dig in till Kalmar och föredrar du cykel som färdmedel så passar det perfekt att ta den fina cykelvägen in till Kalmar.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se