Bremerlyckan

Ombonad trerummare med balkong

Visning Stensövägen 7A
Tor 29 September

Bremerlyckan | Stensövägen 7A

Boarea
71 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
5 242 kr/mån
Pris
1 790 000 kr

Framför dig har du en bostad där du kan känna dig som hemma från allra första stund. Den här välplanerade trerummaren har verkligen en riktigt ombonad känsla och bjuder på gott om hemtrevnad. Samtliga rum har ljusa väggar och ett gediget parkettgolv.

I den hall som hälsar dig välkommen hem finns gott om plats för skor och ytterkläder i garderober med skjutdörrar. Hallen leder dig sedan vidare till alla rum.

Viker du direkt höger från hallen når du ett väl tilltaget sovrum som gör plats för dubbelsäng, sängbord, byrå och liten arbetshörna om du önskar det. Här finns fina förvaringsytor i tre garderober. Mitt emot detta rum ligger sovrum nummer två, ett rum som för dig kanske passar bättre som ett gästrum eller kontor, låt dina behov och önskemål få avgöra.

Bostadens kök har ljusa luckor och en bänkskiva i praktiskt, rostfritt stål. Maskinellt är köket utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spis och fläkt. Det finns plats för ett matbord där gästerna kan slå sig ner och hålla den som för dagen är köksansvarig sällskap under matlagningen.

Det ljusa sällskapsrummet är i så bra storlek att du får plats med både soffa, TV och ett matmöblemang. Från rummet tar du dig naturligt vidare ut till balkongen, en balkong som gör sig ypperligt för lata dagar i solstolen eller kanske en kvällsfika eller drinkkväll med en vän.

Det fräscha badrummet har kaklade väggar och klinker på golvet. Utrustningen i badrummet består av dusch, handfat med kommod, spegelskåp, toalett och handdukstork.

Föreningen har två gemensamma uteplatser på innergården, uteplatser som medlemmarna får nyttja fritt. Det finns även en gemensamhetslokal och tvättstuga.

Bremerlyckan är ett av Kalmars mest eftertraktade områden, vilket är lätt att förstå. Här bor du med gångavstånd till centrum, stationen, universitetet, Kalmarsundsparken, Kalmars vackra slott m.m. Här finns allt det du behöver för en bekväm vardag samtidigt som du har några av Kalmars mest populära smultronställen precis runt hörnet.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se