Funkabo

Mysig bostad i mycket fint skick

Visning Riddaregatan 18D
Kontakta mäklaren för visning

Funkabo | Riddaregatan 18D

Boarea
59 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 195 kr/mån
Pris
1 250 000 kr

Stolt hälsar jag dig välkommen till en bra planerad tvårummare som bjuder på gott om hemtrevnad. På Riddaregatan 18D får du ett bra boende som har goda förutsättningar för att du ska trivas riktigt bra.

Boendets kök ger gott om bänkyta att jobba på. Gillar du att laga mat, ibland tillsammans med dina vänner så ger detta kök utrymme för det. Ett matbord för 4 personer får enkelt plats. Här får du ljusinsläpp från fönster som vetter mot en av föreningens trivsamma innergårdar.

I sällskapsrummet ligger ett vackert parkettgolv. Rummet gör plats för stor soffa, TV, hyllor men också ett matmöblemang om du önskar det. Från det just nämnda rummet tar du dig vidare ut på balkongen. Balkongen gör plats för mindre matbord där du kan njuta av solen till dess att den går ner.

Sovrummet är väl tilltaget där både dubbelsäng, sängbord, kontorshörna och fler möbler får plats. Badrummet är fräscht och har toalett, dusch samt spegel och handfat med kommod. Plats finns för att kunna installera en tvättmaskin. I hallen finns garderober som bjuder på gott om förvaringsytor.

Lummiga promenadstråk och svalkande bad i Kalmarsund, det och mycket mer får du på ett bekvämt cykelavstånd om du bosätter dig på Riddaregatan 18D.Här bor du bra i en välskött förening som ligger granne med ett lugnt villakvarter. Väljer du cykel eller bil som transportmedel så når du Kvarnholmen och dess fulla utbud på några minuter. I närområdet finns mataffärer, pizzeria, förskola/skola och mycket mer.

I föreningen finns en övernattningslägenhet som är perfekt för dina gäster att hyra när dem kommer på besök. Mer har föreningen ett gym, bastu samt en lokal du kan hyra när det är dags för fest. I källaren finns tvättstuga, förråd och matkällare.

Väl mött i ett hem där du kommer trivas.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se