Getingen

Yteffektiv bostad med västerbalkong

Kommande bostad
Visning Brändtorpsvägen 24
Kontakta mäklaren för visning

Getingen | Brändtorpsvägen 24

Boarea
27 m²
Antal rum
1 rum
Månadsavgift
1 475 kr/mån

Yteffektiv, hemtrevlig, påkostad och ett så gott som nytt skick, så beskrivs denna bostad allra bäst. Framför dig har du en ytterst välplanerad och väl omhändertagen etta med magnifik utsikt över takåsarna.

Lägenheten har genomgående ekparkett, ljusa färger och ett stort fönsterparti med ett fint ljusinsläpp. Soffa eller säng? Matplats eller kontorshörna? Rummet har flera olika möbleringsmöjligheter, här får just dina behov och önskemål styra. Rummet ligger med en modern och öppen planlösning till det funktionella köket. Öppna ytor är perfekt om du har vänner eller familj hemma på visit, du tillagar god mat samtidigt som du kan umgås med ditt besök. Badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Intill bostaden finns en balkong. Förutom balkongen så har föreningen en gemensam takterrass med en helt fantastisk utsikt.

Bor du i Brf Getingen så har du förutom takterrassen tillgång till gemensamma balkonger, gästrum och hobbyrum. I huset finns det hiss.

På Getingen bor du i ett lugnt villakvarter med direkt närhet till grönområden, gym, busshållplats, mataffär mm. Du har promenad- eller cykelavstånd till bland annat centrum, universitet, köpcentrum och badplats.

Här bor du riktigt bra till en låg månadsavgift om 1446 kr. Du får tillgång till bredband, TV och telefoni via ett fördelaktigt, obligatoriskt tillägg om 259 kr/mån.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se