Södra området

Trivsamt boende på Söder

Kommande bostad
Visning Ståthållaregatan 36A
Kontakta mäklaren för visning

Södra området | Ståthållaregatan 36A

Boarea
41 m²
Antal rum
1.5 rum
Månadsavgift
3 317 kr/mån

Du ska nu få besöka en mysig 1,5:a på Södra området. Boendets kvadratmeter är placerade helt rätt vilket gör att hemmet upplevs som rymligt och gör plats för allt du kan tänkas behöva. Du välkomnas av en hall som ger plats för ytterkläder, skor och en byrå om du önskar det. Fötterna landar på ett fint grått golv som enhetligt följer dig vidare genom hela hemmet. Från hallen tar du dig sen vidare till ett bra sällskapsrum. Rummets storlek ger plats för både soffa, TV och större matbord. Det är här du kommer vara när vännerna kommer på besök. Härifrån har du utgång till den eftertraktade balkongen som ligger i ett fritt och härligt solläge. Bord och stolar får plats så här ute kommer du definitivt spendera mycket tid.

I andra delen av hemmet har du ett rum som i dag används som sovrum. En större säng får plats och mot ena väggen finns skjutdörrsgarderober. En del har valt att ställa sitt matbord här och visst går det lika bra. Ett stort fönster som släpper in rikligt med dagsljus.

Köket är välplanerat och utrustat med spis, fläkt, kyl och frys. Ett mindre bord får plats, här kan gästerna sitta och hålla dig sällskap när du står i köket och förbereder maten.

Sist når du badrummet som är mycket fräscht. Här finns dusch, toalett, handfat med kommod och spegelskåp.
I avgiften ingår förutom värme och vatten även bredband.

Bosätter du dig på Söder bor du med närhet till Kalmars alla smultronställen. Med en promenad eller cykeltur nåt du Kalmarsundsparken, Stensö, slottsparken, Kvarnholmen, platser som som ger allt från badstränder, motionsslinga, vacker natur, shopping och krogliv. Lägg där till att du också har nära till universitetet, sjukhuset och mataffär, ja jag tror du förstår vilket kanonområde du befinner dig i.

Väl mött på visning!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se