Skälby

Hemtrevlig känsla och inglasad balkong

Visning Kungsgårdsvägen 18A
Tor 30 Juni
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Skälby | Kungsgårdsvägen 18A

Boarea
72 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 746 kr/mån
Pris
1 250 000 kr

Varmt välkommen till en mysig trea i populära Skälby. Bostaden är utmärkt planerad där kvadratmeterna är placerade på helt rätt ställe. Hemmet har genomgående en hemtrevlig känsla som ger ett fint och varmt bemötande.

I denna charmiga bostad får du ett funktionellt och trivsamt kök med alla bekvämligheter du behöver. Det är utrustat med hel kyl, frys, induktionshäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Det finns gott om skåpsförvaring och ett matbord för 4-6 personer får enkelt plats.

Vidare har hemmet ett rymligt och ljust sällskapsrum som går att möblera efter dina önskemål och behov. På golvet ligger en vacker fiskbensparkett som ger hela rummet en gedigen känsla. Från sällskapsrummet når du den inglasade balkongen som dig ett extrarum att vistas i, balkongen kan nyttjas från tidig vår till sen höst. Perfekt att sitta här ute när vännerna kommer på besök.

I andra delen av hemmet finns två väl tilltagna sovrum. I båda rummen ryms dubbelsäng, sängbord och även fler möbler om du skulle önska det.

I det fräscha halvkaklade badrummet finns förutom dusch, toalett, handdukstork och kommod även tvättmaskin som gör att du slipper anpassa dig efter grannarnas tvättider.

På Kungsgårdsvägen bor du i ett trivsamt område med närhet till affär, Skälby 4 H-gård med dess fina grönområden och utegym samtidigt som endast en cykeltur på ca 10 minuter tar dig till centrum och universitetet.

För inte länge sedan byttes det fönster i föreningen vilket är ett stort lyft för helhetskänslan i hemmet. När du har övernattande gäster på besök hyr du en av föreningens två gästlägenheter och vill du träna kan du nyttja föreningens gym.
Hiss finns som gör att du helt slipper trappor.


Väl mött på visning!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se