Rinkabyholm

Gedigen familjevilla i Rinkabyholm

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Parallellvägen 11
Tor 30 Juni
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Rinkabyholm | Parallellvägen 11

Boarea / Biarea
173 / 90
Biarea
90 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
802 m²
Pris
4 690 000 kr

I attraktiva Rinkabyholm, närmare bestämt på Parallellvägen 11 vilar en fantastiskt lummig och välskött tomt där en riktigt bra familjevilla ligger väl placerad. Vi önskar dig nu välkommen till en bostad som från första stund du besöker den ger dig en ombonad och varm känsla. Den rymliga villan har en tilltalande planlösning och en fin hemtrevnad, två av många fler goda förutsättningar för att du och din familj ska komma att trivas.

Huset är väl fördelat på tre plan. Det första du möter är en hall som gör plats för skor och ytterkläder. Hallen leder dig vidare till ett hemtrevligt kök som ligger med en halvöppen planlösning till sällskapsrummet. Köket är väl tilltaget med gott om fina förvaring- och arbetsytor. Du får ett finns ljusinsläpp med fönster i två håll och ett stort fönsterparti i ett vackert burspråk. Köket är utformat så att du kan tillaga kvällens middag samtidigt som ett eller flera barn sitter och gör läxan vid köksön. I köket finns det goda möjligheter att trivas såväl till vardags som fest, det finns det nämligen gott om plats för trevliga middagar och stora kalas.

I sällskapsrummet finns det plats för soffa, soffbord, TV och hyllor. Rummet pryds av en vacker kakelugn. Från rummet tar du dig naturligt vidare ut till baksidans altan och lummiga trädgård.

I entréplan finns tre sovrum i bra storlek. Vidare finns ett helkaklat och modernt badrum med badkar.

Nu välkomnas du upp till våning nummer två. På övre plan finns ytterligare två väl tilltagna sovrum. Rummen är så pass stora att du och din familjen kanske vill använda något av rummen som ett allrum. Även här uppe finns ett helkaklat badrum.

I det funktionella och fräscha källarplanet finns toalett, renoverad tvättstuga och fina förvaringsutrymmen. Ett av rummen här nere används idag som sovrum, kanske blir det till ett perfekt tonårsrum eller hobbyrum för din familj ?

Den behagliga innemiljön matchas väl med fastighetens trivsamma utemiljö. I den uppvuxna trädgården samsas blommor, träd, buskar, frukt och bär. Här finns bland annat mullbärsträd, plommonträd, äppelträd, krus- och vinbärsbuskar. I trädgården kan du både njuta av vackert att se på och gott att äta. Att nuvarande ägare har ett intresse för odling är uppenbart, här finns nämligen ett charmigt växthus med tillhörande liten altan. Kanske blir det här platsen där du odlar, skördar och däremellan slår dig ned och njuter av en kopp kaffe i solen. Husets baksida har en stor altan som gör plats för utemöblemang, loungegrupp och grill. Vi gissar att det blir här på altanen ni kommer spendera allra mest tid under årets varmare dagar.

Villan har bergvärme och solceller som ger goda möjligheter till att hålla nere kostnaderna för drift. Bra renoveringar är gjorda så som till exempel dränering (2008), fönsterbyte (2010/2013) ) och nytt tak (2010).

Parallellgatan ligger väl beläget i samhället. Du har promenadavstånd till förskola, skola, fotbollsplan, padelbana, pizzeria och välsorterad mataffär. Med en smidig bilfärd tar du dig in till Kalmar och föredrar du cykel som färdmedel så passar det perfekt att ta den fina cykelvägen in till Kalmar.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se