Lindö

Fin lägenhet med utsikt över Kalmarsund

Visning Domaregatan 1A
Kontakta mäklaren för visning

Lindö | Domaregatan 1A

Boarea
64 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
4 466 kr/mån
Pris
2 590 000 kr

Från Domaregatan 1A är utsikten slående, det undgår ingen. Att få kolla ut över Lindöfjädern och följa dess skiftningar med årstiden. Väljer du att bo på Domaregatan kommer du undan innerstadens brus men har ändå gångavstånd till Kalmar centrum med hela dess utbud. Restauranger, butiker och mysiga kullerstensgator. Utanför dörren har du Kalmarsund, vacker natur och härliga promenadstråk. På din korta promenad in till stan får du njuta av Kalmarsund i alla årstider. Inte konstigt att Kalmarborna tycker om Lindö.

Du välkomnas av ett boende i fint skick. Ytskikten har genom åren fått mycket kärlek och för dig som ny ägare är det bara att flytta in och trivas. När du kliver in i hallen finns gott om förvaringsmöjligheter men också möbleringsmöjligheter.

Till väster om dig når du bostadens sovrum. Från fönstret ser du likt alla fönster från denna sidan, Kalmarsund. Här kommer du kunna koppla bort jobbtankarna och sova gott. I sovrummet finns också en större klädkammare som rymmer dina kläder och ytterligare förvaring.

Bostaden erbjuder vidare härliga sociala ytor i form av ett stort vardagsrum med magnifik utsikt. Här får du plats med större möblemang och vad du kan tänkas vilja ha i ditt vardagsrum. Intill når du hemmets kök. Köket är fint i björk och erbjuder både gott om förvaring och arbetsyta. I burspråket finns det gott om plats för ditt matbord med 4-6 platser. Från köket når du också bostadens balkong. Balkongen är vänd mot innergården men fortsättningsvis ser du vattnet minst lika bra men i ett bättre solläge. Här kommer många timmar att spenderas.

Såklart finns också ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Tvätta när tiden finns och slipp spring i en tvättstuga. Välkommen att besöka denna magnifika bostad för att börja trivas likt nuvarande ägare gjort i 27 år.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se