Bremerlyckan

Påkostad och exklusiv bostad på Bremerlyckan

Visning Vegagatan 8A
Kontakta mäklaren för visning

Bremerlyckan | Vegagatan 8A

Boarea
47 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 761 kr/mån
Pris
2 090 000 kr

Framför dig har du en påkostad och mycket smakfullt renoverad tvårummare i ett av Kalmars mest attraktiva kvarter. Bremerlyckan bjuder på vacker arkitektur och ett perfekt läge. Här bor du med ett smidigt promenad- eller cykelavstånd till det mesta. Med en promenad om cirka fem minuter når du centrum, universitet, stationen, slottet och fina strövområden och badplatser. I kvarteret finns frisör, pizzeria och ett välsorterat livs.

Föreningen har en mysig innergård som medlemmarna nyttjar fritt. När du önskar njuta av sol och frisk luft för dig själv kan du göra det på lägenhetens mysiga balkong. Balkongen ligger med ett lummigt läge mot stora syrenbuskar, här skapas en egen liten oas.

Bostaden har genomgått en totalförvandling. Den påkostade renoveringen innebar exklusiva materialval, fina nischer och en tilltalande helhetskänsla. Planlösningen kommer falla dig direkt i smaken då varenda kvadratmeter nyttjats på allra bästa sätt.

När du stiger in i hallen placerar du fötterna på ett klinkergolv med golvvärme. I hallen finns både upphängningsyta och skjutdörrsgarderober som rymmer såväl skor som ytterkläder. Där klinkergolvet tar slut tar en enstavig ekparkett från Kährs vid. Parketten följer dig sedan enhetligt och snyggt genom bostadens samtliga rum. Det ljusa golvet gör att bostaden får en lyxig känsla. Takhöjden gör att lägenheten känns betydligt större än väntat.

Det funktionella och moderna köket går i svarta toner och det bjuds på fina förvaringsytor. I taket finns infällda spotlights och ljusramper. Köket är öppet mot vardagsrummet. Den öppna planlösningen gör att du kan få sällskap vid matlagningen om du samtidigt har någon som uppehåller sig i vardagsrummet. För dig som gillar att laga mat och bjuda hem familj och vänner är denna bostad perfekt. Intill köket finns det plats för ett matmöblemang för fyra personer.

Vardagsrummet är stort nog för både dig och dina hembjudna vänner. Rummet gör plats för en stor soffa, soffbord, TV och hyllor om du önskar det. Du får ett riktigt fint ljusinsläpp med fönster i två olika väderstreck.

Det mysiga sovrummet lär få dig att imponeras. Det är rymligt och ljust och har precis den där fina känslan som ett sovrum ska ha. Här finner du flertalet garderober med skjutdörrar. Från sovrummet når vi bostadens balkong. En balkong i ett soligt sydvästläge, ett läge helt utan insyn. Balkongen lär blir till en plats där du vill spendera mycket av din tid.

Sist men absolut inte minst finns ett fräscht badrum. Badrummet är helkaklat i behagliga toner och spännande detaljer med bland annat inbyggda hyllor. Här finns en tvättpelare, lyxigt att kunna tvätta precis när det passar just dig.

Varmt välkommen hem till Vegagatan 8A!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se