Djurängen

Rymlig gaveltvåa i markplan

Visning Djurängsvägen 74C
Kontakta mäklaren för visning
Budgivning
Bud finns. Kontakta ansvarig mäklare.

Djurängen | Djurängsvägen 74C

Boarea
70 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
4 238 kr/mån
Pris
1 150 000 kr

Framför dig har du nu en väl tilltagen och hemtrevlig tvårummare som ligger i ett tacksamt markplan där du helt slipper trappor. Bostaden mäter hela 70 kvm och har fördelats på bästa tänkbara sätt. Lägenheten ligger i ett härligt gavelläge vilket gör att hela hemmet får rikligt med ljusinsläpp.

Det rymliga köket med sin ljusblå tapet och bröstpanel ger en hemtrevlig och ombonad känsla. Skåpsluckorna är ljusa och den maskinella utrustningen består av hel kyl/frys, ugn och fläkt. Köket gör plats för ett större matbord där många kan sitta ned, äta gott och umgås. Från köket tar du dig naturligt vidare ut till en stor balkong, en balkong som skänker en skön frihetskänsla. Här ute får du plats med bord och stolar.

Via köket når du ett sällskapsrum som är väl tilltaget och kan möbleras helt efter just dina behov. Önskar du både soffa och matmöblemang så får det enkelt plats. Gavelläget, de stora fönsterpartierna och den franska balkongen gör att rummet får gott om ljusinsläpp.

Även sovrummet är i bra storlek och gör plats för dubbelsäng, sängbord och byråer. Mot ena väggen finns garderober.

Sist har vi ett stort och fräscht badrum. Här finns dusch, toalett, handfat, spegelskåp och en toppmatad tvättmaskin.

På Djurängsvägen bor du med direkt närhet till Berga centrum som har välsorterad mataffär, apotek, gym, vårdcentral och pizzeria. Men du har också gångavstånd till skog och Skälby gård. Hansa city finns på kort cykelavstånd. Väljer du buss framför cykel finns även busshållplats nära.

Önskar du snabbt tillträde går det bra.
Varmt välkommen!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se