Skälby

Välrenoverad trea med inglasad balkong

Visning Skräddaretorpsvägen 7B
Ons 29 Juni
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Skälby | Skräddaretorpsvägen 7B

Boarea
78.5 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 365 kr/mån
Pris
1 490 000 kr

Vi är glada över att kunna presentera en mycket välrenoverad trea i en välskött förening. Hela bostaden har en fin känsla vilket gör att du från första stund känner dig som hemma. Med varsamma händer och med god smak har hela hemmet renoverats där allt från kök, till badrum och ytskikt fått nytt utseende.

Hemmets kök är verkligen ett rum att trivas i. Med sina profilerade ljusa luckor, svarta bänkskiva och ljusa kakel får du ett harmoniska och tilltalande kök. Ett matbord för 4 personer får plats framför fönster som ger utsikt över husets baksida. Sällskapsrummet är i bra storlek. Här får du plats med större soffa, TV, hyllor och matmöblemang om du önskar det. Från sällskapsrummet tar du dig vidare ut till den inglasade balkongen, en balkong du kan nyttja så gott som året om. Nuvarande ägare tillbringar mycket tid här ute och äter gärna kvällsmiddagar på balkongen med utsikt över en lugn och trivsam innergård.

Lägenheten har två sovrum i bra storlek. Det större rummet passar perfekt som ett föräldrasovrum då den stora dubbelsängen och sängbord enkelt får plats. Mot ena väggen finns garderober med skjutdörrar. Det mindre sovrummet når du via köket och detta rum blir perfekt som barnrum, gästrum eller kanske kontor? Även här finns det garderober.

2019 renoverades badrummet och gästtoaletten. Det smakfullt renoverade badrummet är i dag helkaklat och utrustat med handfat med kommod, spegelskåp, toalett, handdukstork, dusch med vikväggar, skön golvvärme och spotlights pryder taket. Mer finns den uppskattade tvättmaskinen och ett öppningsbart fönster. I övrigt finns en gästtoalett, perfekt om ni är flera i familjen eller får övernattande gäster.

Skräddaretorpsvägen 7B ligger utmärkt placerat i området med närhet till både parkering och miljöhus. Bosätter du dig i Skälby bor du i ett lugnt område med cykelavstånd till skolor/förskolor, universitetet, mataffärer, centrum, Hansa city och natursköna Skälby 4H-gård. I föreningen finns det ett övernattningsrum som dina gäster kan hyra, en festlokal och bastu.

Den här bostaden står redo för att dig att flytta in och börja trivas från dag ett.

Varmt välkommen!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se