Malmen

Charmig fyra med rätt läge

Visning Smålandsgatan 12B
Mån 27 Juni
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Malmen | Smålandsgatan 12B

Boarea
97 m²
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
4 360 kr/mån
Pris
3 390 000 kr

Med ett ljust och ofta efterfrågat hörnläge på Smålandsgatan 12B finns en väldisponerad och charmig fyrarummare. En riktigt bra bostad där du nu har möjlighet att skapa ditt nästa hem. Här uppe bor du med den utanförliggande alléns trädtoppar som närmsta granne, lite som att bo nära naturen fast ändå i centrala Kalmar. Det trevliga läget på hörnan gör att bostaden både får en spännande utformning men också ett riktigt fint ljusinsläpp.

Bostaden har planerats bra och bjuder på en väl genomtänkt och funktionell disposition. Kök och sällskapsrum ligger med en halvöppen och mycket trivsamt planlösning till varandra. Mellan rummen finns en naturlig plats för ditt matmöblemang. Matplatsen gör rum för såväl familj, släkt och vänner att slå sig ner, äta gott och ha det trevligt tillsammans. Kökets luckor är i ekutförande, bänkskivor i mörk sten och vitt kakel på väggarna. Gillar du att hålla ordning och reda på dina köksattiraljer? Perfekt, här finns det goda möjligheter till det då köket bjuder på gott om förvaringsytor.

Sällskapsdelen har fönster i två olika väderstreck och här finns det utgång till en ovärderlig balkong. Ute på balkongen kan du njuta av eftermiddagen- och kvällens solstrålar.

Lägenheten har tre bra sovrum på rad, kanske låter du istället något av rummen bli till ett gästrum eller kontor. Samtliga sovrum når du från hallen, perfekt att ha sovrumsdelen i en del av bostaden och de sociala ytorna i motsatt del.

Hallen ligger i en trivsam vinkel med plats för hela familjens ytterkläder och skor då det finns både klädkammare och garderob.

Det helkaklade badrummet går i vitt och svart och är utrustat med dusch, tvättställ och toalett. Från hallen når du en helkaklad gästtoalett.

Kvarteret Malmen är helt optimalt beläget, centralt men samtidigt en bit bort från stadens absoluta mitt och brus. I kvarteret finns ett populärt café, förskola/skola, lekpark, livs, köpcentrum och Kalmar sim- och sportcenter. Du har endast en kort promenad in till Kvarnholmens fulla utbud av restauranger, shopping och nöjesliv och samma korta väg till grönska, Kalmarsund och vackra promenadstråk. Läget gör sig ypperligt oavsett ålder och intressen.

Här kan du och din familj bo bra, ett perfekt läge och en låg månadskostnad. I den låga avgiften om 4507 kr ingår bredband, värme och vatten. I den välskötta föreningen finns det en fräsch tvättstuga och en övernattningslägenhet som dina mer långväga gäster kan hyra.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se