Bremerlyckan

Välplanerad etta med rätt läge

Kommande bostad
Visning Frejagatan 3D
Kontakta mäklaren för visning

Bremerlyckan | Frejagatan 3D

Boarea
38 m²
Antal rum
1 rum
Månadsavgift
1 605 kr/mån

När du står på Frejagatan tar du porten in i det pampiga huset på nummer 3. Passera den mysiga innergården och gå in i trapphus 3D, välkommen upp till bostaden.

38 kvadratmeter har fördelats på absolut bästa sätt. Rummet har högt i tak vilket ger en extra fin rymd. Här får du plats med soffa, säng, TV, bokhyllor och en arbetshörna om du önskar det. Det finns fina möjligheter att dela av rummet och få till en mysig sovalkov eller så kanske du vill bygga ett sovloft för att frigöra mer golvyta, möjligheterna är många. Köket gör plats för ett mindre matbord, perfekt när gästerna kommer på middagsbesök. Köket är utrustat med spis, fläkt och kyl/frys. Nuvarande ägare har även låtit installera en tvättmaskin här i köket. Badrummet har våtmatta och våttapet och är här finns dusch, toalett och tvättställ.

Den tidigare nämnda innergården har en liten syrenberså med föreningens gemensamma grill och utemöblemang. Under årets varmare dagar kan du starta upp din dag med en god frukost i solen eller kanske bjuda in vännerna på en trevlig grillfest i sommarkvällen.

Ett välplanerat och centralt boende till en fin månadskostnad om 1869 kr och då ingår förutom värme och vatten även bredband och kabel-tv. Det finns två gemensamma tvättstugor. Föreningen har även en fräsch övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra mot en lägre kostnad. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Här bor du centralt och samtidigt avskilt från stadens innersta puls. Med fem minuters promenad når du shopping, restauranger, uteliv, stationen och allt annat som Kvarnholmen har att erbjuda. Är du student? Perfekt, då har du gångavstånd till universitet nere i hamnen.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se