Svensknabben

Påkostad och väldisponerad fyrarummare

Visning Svensknabbevägen 17
Kontakta mäklaren för visning

Svensknabben | Svensknabbevägen 17

Boarea
117 m²
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
7 297 kr/mån
Pris
4 290 000 kr

Svensknabben är en plats som Kalmarborna håller högt när de får frågan om vart de allra helst vill bo, vi har lätt att förstå varför. Här bor du naturnära samtidigt som du har promenad- eller cykelavstånd in till centrala Kalmar. Vägen ut hit till den vackra udden kantas av hästhagar, grönska och vårt vackra Kalmarsund. Här ute vilar ett lugn som gör gott för både kropp och själ. Svensknabben sträcker sig ut i Kalmarsund, naturskönt beläget och ändå endast 3 kilometer från Kvarnholmen. Bosätter du dig här får du en lugn och vacker boendemiljö samtidigt som du har närhet till allt det som gör att du får en bekväm och trivsam vardag. Skogspartier, små vikar, vackra promenadstråk och båtbrygga ligger precis runt knuten. Vi förstår varför den välkända familjen Jeansson under1800-talet valde att sätta bo just här.Bostaden du nu har framför dig stod inflyttningsklar december 2020 och är fortfarande i ett helt perfekt skick. Lägenheten har genomgående smakfulla och påkostade ytskikt.

Lägenheten har en egen ingång och det gör att du får lite av en villakänsla. Här kan du och din familj komma och gå precis som ni vill utan att varken störa eller för den delen bli störda av några grannar. Du stiger in i bostadens hall som har ett praktiskt och snyggt klinkergolv. Direkt till höger från hallen ligger ett helkaklat badrum som är utrustat med dusch, toalett, tvättställ och golvvärme. Vägg i vägg med detta badrum finns ett mycket praktiskt tvättrum med både tvättmaskin och torktumlare. Efter tvättrummet kommer ett väl tilltaget och helkaklat badrum till. Tänk så lyxigt att ha två badrum om ni är flera i familjen eller får övernattande gäster.

Nu välkomnas du in i ett riktigt trevligt rum, ett rum som utgörs av både kök och sällskapsdel. Det här lär bli till platsen där familjen spenderar allra mest tid såväl till vardags som fest. I köksdelen återfinns en stor köksö som skapar goda förvaring- och arbetsytor och samtidigt blir en plats att umgås vid. Köksinredningen från Sentens har gråa luckor och en bänkskiva i marmor. Den maskinella utrustningen bjuder på allt det du kan tänkas behöva, såsom hel kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt och inbyggd micro. Mellan kök och sällskapsdel finns en perfekt plats för ett matmöblemang där både familj och vänner kan sitta ned, äta gott och umgås. Efter matplatsen kan du möblera med soffa, fåtölj och TV. Allrum och kök ligger med en öppen planlösning till varandra och här tar du dig vidare ut till en av två uteplatser. Den stenlagda uteplatsen har gott om plats för matmöblemang, solstolar, grill och krukor för planteringar i mindre skala. Ett insynsskyddat läge med naturen och skogen som närmsta granne blir detta en perfekt plats för att inta din goda sommarfrukost, njuta av lata dagar eller bjuda in vänner till en trevlig grillkväll. Uteplats nummer två ligger utanför ett av sovrummen och bjuder på gott om eftermiddag- och kvällssol.

Lägenhetens sovrum är tre till antalet. Den ena sovrummet gör sig perfekt som ett föräldrasovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. I detta sovrum finns gott om garderobsutrymmen.

Framför dig har du en riktigt fin bostad med ofta efterfrågade attribut. Ett helt fantastiskt läge, gedigna materialval en väl genomtänkt planlösning. Läget ute på Svensknabben är verkligen något utöver det vanliga. Det är mångas dröm att få bo naturnära vid vattnet och samtidigt kunna promenera eller cykla in till city.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se