58 nya bostadsrätter i Kalmar

Visning
Kontakta mäklaren för visning

Pris
2 800 000 kr –
5 950 000 kr
Boarea
62 – 126 kvm
Område
Södra området
Kommun
Kalmar

Brf Liljekonvaljen erbjuder 58 ytterst väldisponerade lägenheter på attraktiva Söder i Kalmar. Här kombineras smakfull arkitektur med ofta efterfrågade boendekvaliteter på ett utmärkt läge. Inflyttning preliminärt våren 2025. Välkommen till ditt nya liv på Söder!

Brf Liljekonvaljen består av 58 lägenheter i varierade storlekar och utformningar. Här ges du möjlighet att välja mellan allt från trivsamma marklägenheter med villakänsla och egen täppa med stensatta uteplatser till luftiga lägenheter med rymliga balkonger. Överst i husen tar unika etagelägenheter och penthouse med soldränkta takterrasser plats.

I Brf Liljekonvaljen står det enkla och hållbara livet i fokus. Vi har plockat in flera bekväma lösningar som sällan återfinns i lägenheter så som egen groventré, separat tvättstuga och köksö att skåla runt med gästerna samtidigt som maten puttrar i grytan.

Mellan föreningens fyra huskroppar hittar du en grönskande och trivsam gård som kommer bli en given plats att slå sig ned på under årets varmare månader. Här skapas boulebana och privata sittplatser där du kan njuta av ljumna sommarkvällar i goda vänners lag och gröna ytor som bjuder in till lek. I föreningen finns även plats för gemenskap och dina långväga gäster. Här finns såväl gemensamhetslokal som övernattningslägenhet.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se