Oxhagen

Trea med inglasad balkong

Visning Drottning Kristinas väg 7B
Kontakta mäklaren för visning

Oxhagen | Drottning Kristinas väg 7B

Boarea
75 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
3 829 kr/mån
Pris
1 390 000 kr

Du ska nu få besöka en välplanerad trerummare perfekt belägen på våning nummer två. När du lämnar trapphuset bakom dig stiger du in i bostadens stora hall, en hall där det finns gott om plats för skor och ytterkläder i garderober. Önskar du en ännu rymligare hall som du kan möblera går det fint att ta bort garderoberna helt alternativt ta bort garderober och sätta in en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Hallen leder dig bostadens samtliga rum.

Nu är du välkommen in i det hemtrevliga och funktionella köket. Här finns det gott om bänkyta att jobba på och den maskinella utrustningen består av kyl, frys, spis, ugn och fläkt. Ditt matmöblemang får en naturlig plats vid köksfönstret där du kan blicka ut över husets trivsamma framsida.

Hemmets stora sällskapsrum kan tack vare sin generösa storlek möbleras på flera olika vis. Önskar du både soffa och matbord går det alldeles utmärkt. Via detta rum når du ett inglasat uterum som ger bostadens en riktigt bra extrarum, ett rum du kan njuta av så gott som året om.

Vidare har lägenheten två sovrum i bra storlek samt ett helkaklat badrum som är utrustat med tvättmaskin.

Bosätter du dig här i Oxhagen har du nära till Giraffens köpcentrum med hela dess utbud. I området finns förskola, skola och pizzeria. Du har endast en kort cykeltur för att ta dig till badplatser, centrum och universitetet.

Brf Opalen är en välskött förening som är lågt belånad och fint skött. Till lägenheten hör förråd och matkällarförråd. Det finns cykelförråd och tvättstugor med torkrum. I föreningen finns ett gym som medlemmarna får nyttja.

Varmt välkommen att ställa frågor om bostaden samt boka in dig på visning!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se