Södra området

Fin bostad med stor terrass

Kommande bostad
Visning Stensbergsvägen 54C
Kontakta mäklaren för visning

Södra området | Stensbergsvägen 54C

Boarea
57.4 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 678 kr/mån

Nu presenterar vi en lägenhet utöver det vanliga. Bostaden har en fantastisk takterrass med utsikt över fina Kalmar. Kvadratmeter planerade in i minsta detalj vilket gör samtliga rum rymliga och lättmöblerade.

Här väljer du om du vill ta trapporna eller smidigt ta hissen direkt från markplan upp till bostaden. Du välkomnas av en hall som är stor nog att möblera med vad som passar dig. På höger sida har vi plats för upphängningsyta. Från hallen når du hemmets badrum, vilket är stort. Helkaklat och fräscht. I badrummet finns tvättmaskin, torktumlare, handfat med kommod, spegelskåp, dusch och wc-stol.

I alla rum slås du av det fantastiska ljuset. Stora fönster släpper in dagens strålar utan insyn eftersom vi är uppe på våning fyra.
Planlösningen är öppen och social men allt har sin plats. Köket är fint, luckor i trä och en mörkare bänkskiva. Detta är ett kök för dig som gillar att laga mat, gott om förvaring och gott om bänkyta. På din ena sida om köket får ett större matbord plats. Socialisera dig med gästerna medan du står i köket. I andra delen av hemmet har vi vardagsrum med plats för soffa, fåtölj och avlastningsmöbler. Välj vad som passar dig bäst. Från vardagsrummet och köket har du direkt utgång till din stora terrass. Här får du plats med allt som önskas. Jag lovar dig att många timmar kommer spenderas här.

Hemmets sovrum är stort. Här finns det plats för den stora sängen med sängbord eller liknande. Skulle du vilja ha skrivbord fungerar detta också. Ena väggen har fått garderober som slukar det mesta av din förvaring.

Till lägenheten finns ett stort förråd. Bosätter du dig på Stensbergsvägen 54C och detta härliga område bor du lugnt och fridfullt med stora grönområden och natursköna Stensö på gångavstånd, samtidigt som du har nära till matbutik, pizzerior och Kalmar stads puls. Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se