Getingen

Trivsam gaveltvåa i fritt läge

Visning Kaptensgatan 7C
Kontakta mäklaren för visning

Getingen | Kaptensgatan 7C

Boarea
52.5 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 871 kr/mån
Pris
1 290 000 kr

Varmt välkommen till en charmig tvårummare som ligger i ett ljust och eftertraktat gavelläge. 2019 fick hela hemmet nya fina ytskikt som ger boendet en fin känsla. Bostaden ligger i ett trivsamt och lugnt område med närhet till centrum. Bosätter du dig på Getingen har du ett familjärt villakvarter som närmsta granne.

Bostadens kvadratmeter har fördelats på helt rätt sätt vilket gör att hela hemmet känns rymligt och mycket trivsamt. Gedigna trägolv löper genom bostadens samtliga rum, förutom i hallen där ett praktiskt klinker ligger, och väggarna går i ljusa toner. I det hemtrevliga köket kommer kocken som står för middagen trivas lika bra som gästerna. I köket får du härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Framför de stora fönsterna har du utsikt över grannvillornas takåsar och här vid fönstret får ett större matbord plats. Vita luckor (2019) och bänkskiva i trä blir till en tidlös kombination. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys (2022) spis, fläkt och diskmaskin.

Sällskapsrummet är i så pass bra storlek att det går möblera efter just ditt tycke och smak. Från sällskapsrummet stiger du ut på den väl tilltagna inglasade balkongen som ger dig ett extra rum för avkoppling. Här ute har du fri utsikt och när solen går ner för dagen är det du som sitter på första parkett.

Sovrummet är också i bra storlek vilket gör att en dubbelsäng, sängbord och fler möbler får plats. Mot ena väggen finns det garderober. Mer har hemmet en uppskattad klädkammare som gör att du kan hålla god ordning på din kläder samt ett fräscht badrum som är utrustat med ten omtyckta tvättmaskin/torktumlaren. Även här finns fönster som släpper in frisk luft.

När gäster kommer på besök hyr du smidigt föreningens övernattningslägenhet. Förråd har du på vinden och i källaren har du tillgång till en matkällare. Mer har föreningen ett gym, tvättstuga och bastu.

Bosätter du dig här på Getingen har du promenad- eller cykelavstånd till allt som Kalmar har att erbjuda. Du har närhet till vackra grönområden, Kalmarsund, Kvarnholmen med hela dess utbud, men också affärer och universitetet.

Varmt mött på visning.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se