Sandås

Fyrrummare med riktigt fin känsla

Kommande bostad
Visning Gasverksgatan 2B
Kontakta mäklaren för visning

Sandås | Gasverksgatan 2B

Boarea
93 m²
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
5 603 kr/mån

En fulländad planlösning, ett gott skick och en riktigt fin känsla. Exakt så kan vi beskriva denna hemtrevliga fyrarummaren på Gasverksgatan 2B allra bäst. Blir du nästa lycklig ägare till denna bostad är vi övertygade om att du kommer flytta in, slå dig till ro och trivas från allra första stund.

Det första du möter är en rymlig och möblerbar hall. Här finns garderober som gör plats för dina skor och ytterkläder. Den öppna planlösningen mellan sällskapsrum och kök gör att rummen integrerar fint med varandra på ett mycket tilltalande vis. Här kan familjen trivas fint till vardags samtidigt som det är en bra plats för att umgås med inbjudna vänner. Köket är maskinellt välutrustat och det finns fina förvaring- och arbetsytor. Du får extra fina ytor i den perfekt placerade köksön. Från matplatsen tar du dig naturligt vidare ut på balkongen. Balkongen ger plats för såväl matmöblemang, elgrill som krukor, kanske vill du ägan dig åt odling i mindre skala.

Bostaden har tre rum som är benämnda som sovrum. Du och din familj kanske hellre vill göra om något av rummen till ett kontor eller hobbyrum, möjligheterna är många.

Vidare har lägenheten två helkaklade badrum. Det ena badrummet är försett med en tvättdel där du har något så lyxigt som både tvättmaskin och torktumlare.

I huset finns det en hiss, perfekt när du till exempel har tunga matkassar att bära eller kanske har barn i barnvagn. Hissen gör att bostaden verkligen är en bostad som passar alla åldrar.

Bosätter du dig här på Södra området har du närhet till grönområden och bad i Kalmarsund. Med en kort promenad når du gym, matbutik och Giraffens fulla utbud av butiker och restauranger. Väljer du cykel eller bil som transportmedel når du Kvarnholmen på fem minuter. I närområdet finns pizzeria, sjukhuset, padelbana m.m

Varmt välkommen.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se