Ljusstaden

Gediget och lättskött parhus

Visning Alice Babs gata 36
Tis 4 Oktober
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Ljusstaden | Alice Babs gata 36

Boarea
114 m²
Antal rum
5 rum
Månadsavgift
6 019 kr/mån
Pris
2 650 000 kr

Nu kan vi hälsa dig välkommen till ett av Kalmars mest populära bostadsrättsområde, nämligen Ljusstaden. 114 kvadratmeter som med god eftertanke har formats till ett praktiskt och mycket trivsamt parhus. Boendet stod klart 2017 och har sedan dess blivit behandlat på ett varsamt sätt. Alice Babs gata 36 bjuder dig på ett väldisponerat inre och ett mycket lättskött yttre.

Hela boendet har ett fint parkettgolv som sätter en gedigen känsla över nedre plan. Hemmet har ett sällskapsrum med delvis öppen planlösning mot ett modernt och funktionellt kök. Köket har inredning från Ballingslöv och rostfria vitvaror från Bosch. Vidare finns två helkaklade badrum i fina toner, tre välplanerade sovrum och ytterligare ett allrum på våning två.

Två uteplatser i olika väderstreck. Baksidans uteplats med tillhörande grästäppa ligger i ett insynsskyddat och trivsamt läge. Lägg där till att du bor granne med naturen, har egen carport och stort förråd som gör att villakänslan med rätta infinner sig. Hemmet är verkligen i ett gott skick där det har gjorts påkostade och smarta val.

Ljusstaden bjuder på flera grönområden, lekplatser och fotbollsplaner, allt för att barnen ska trivas. Mer finns förskola/skola och affärer i ditt närområde. En kort promenad till busshållplats och en smidig cykeltur tar dig till centrum på ca 15 minuter. I föreningen finns även en pool som garanterat kommer användas flitigt.

Det här är verkligen ett trivsamt boende med alla tänkbara bekvämligheter runt hörnet.
I föreningen kommer det installeras solceller samt laddstolpar för elbil.

Väl mött på visning!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se