Smedby

Fin lägenhet i markplan

Visning Oxelvägen 4B
Tis 28 Juni
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Smedby | Oxelvägen 4B

Boarea
71 m²
Antal rum
2.5 rum
Månadsavgift
4 905 kr/mån
Pris
695 000 kr

På Oxelvägen bor du mitt i ett mysigt villakvarter med närhet till alla bekvämligheter. Här bor du precis intill ICA-butik men också en frisör, en nagelsalong och två pizzerior. Området räknas som ortens centrum. För dig som vill leva det bekväma livet har du kommit helt rätt.

Bostaden är belägen i ett trevligt markplansläge så du här behöver du inte ta ett enda trappsteg. Direkt när du kliver känner du att skicket på bostaden är bra och att känslan är riktigt trevlig. Hallen är stor och praktisk. Intill hallen finns en väldigt stor klädkammare som kan användas som just klädkammare, som ett mindre sovrum eller arbetsrum. Välj vad som passar dig.

Badrummet fick en förvandling när föreningen bytte stammar och är idag i väldigt fint skick. Grått och vitt är alltid en bra kombination. Badrummet är utrustat med dusch, wc-stol, handfat och spegelskåp.

Mer i bostaden finns ett stort vardagsrum med plats för större soffa men också matbord om du skulle vilja ha det. Härifrån når du bostadens stora balkong/uteplats som kommer bli ditt extrarum större del av året. Njut med öppna fönster eller med stänga för de ruggiga dagarna.

Såklart finns ett större sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Intill når vi bostadens kök vilket är stort och ger möjlighet för ett större matbord framför ett större fönster. Välkommen att trivas!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se