Varvsholmen

Påkostat boende med utsikt över Kalmarsund

Visning Varvsgatan 13
Mån 3 Oktober
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Varvsholmen | Varvsgatan 13

Boarea
68 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
2 834 kr/mån
Pris
2 890 000 kr

Vi har under de senaste åren fått se hur Varvsholmen fått växa fram och bli ett av Kalmars mest eftertraktade bostadsområde. Holmen var tidigare en renodlad industristadsdel men nu finns här liv och rörelse i form av bland annat bostäder, företag, restauranger, gym och äldreboende. Vi förstår att stadens invånare gärna tar sig hit då Varvsholmen är beläget precis intill Kalmarsund med utsikt över vatten, Ölandsbron och Kalmars vackra stadssiluett.

När du passerat bron som tar dig ut hit till Varvsholmen så viker du ganska så snart direkt till vänster och kör ner i det garage som tillhör bostaden. Här parkerar du bilen för att sedan smidigt ta hissen upp till våningsplan nummer två där denna lägenhet är belägen.

Väl inne i bostaden slås du av ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Det trivsamma sällskapsrummet ligger med en öppen planlösning till köket, här föräras du med fönster i tre olika väderstreck. Sällskapsrummet är verkligen ett rum där du har fina möjligheter att umgås med familj och vänner samtidigt som det tillreds god mat i det välutrustade köket. Köket går i stilrent svart och vitt. Vita köksluckor, svarta vitvaror och beslag samt en bänkskiva i Decton, köksinredningen är från Ballingslöv. Matplatsen ligger i direkt anslutning till köksdelen, välplacerad med stora fönsterpartier som bjuder på vy över sundet och Ölandsbron.

Det väl tilltagna och helkaklade badrummet får en behaglig belysning med infällda spotlights i taket. Passa tvättider och springa med din tvättkorg i trappan? Det slipper du, här finns tvättmaskin och torktumlare. I övrigt är badrummet utrustat med golvvärme, dusch, vägghängd toalett, handdukstork och tvättställ med kommod.

Sovrummet gör plats för din dubbelsäng, nattygsbord och vill du så får du även rum med en byrå eller skrivbord. Sovrummet har fina förvaringsytor i form av garderober med skjutdörrar. Ytterligare förvaringsmöjligheter når du från hallen, här finns nämligen en praktisk klädkammare.

Nu är du välkommen att ta dig ut på bostadens väl tilltagna balkong. Här njuter du av en vy ut över Kalmarsund och Ölandsbron. På balkongen får du plats med ditt utemöblemang och har du ett intresse för blommor och planteringar, ja då har du fina möjligheter till det här. Visst hade det varit fint med ett par krukor eller blomlådor med dina favoritväxter? Vi är i alla fall övertygade om att just balkongen blir en perfekt plats för dig att få lapa sol, kanske läsa en god bok och bara koppla av.

Är du bosatt på Varvsgatan 13 har du promenadavstånd in till centrum. Precis utanför porten har du bryggor, vattnet och en mycket väl omtalad kvartersrestaurang.
I den fördelaktiga avgiften på 2834 kr ingår garageplats, värme och vatten. För 300 kr/mån får du bredband och telefoni.

Du hälsas välkommen till ett trivsamt, modernt och funktionellt boende med det helrätta läget!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se