Norrliden

Renoverad lägenhet med stor balkong

Visning Norrlidsvägen 136D
Kontakta mäklaren för visning

Norrliden | Norrlidsvägen 136D

Boarea
65.5 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
4 713 kr/mån
Pris
895 000 kr utgångspris

Nu presenterar vi en fint renoverad bostad med stor balkong. Du tar trappan upp och välkomnas till en stor balkong med nylagd trall, en ren fröjd för ögat. Här kan du möblera helt efter dina önskemål, skulle du vilja ha ett stort matbord eller kanske hellre en loungegrupp. Välj det som passar dina önskemål.

När du kliver in i lägenheten så förstår du hur mycket kärlek denna bostad fått. Det första vi ser är det fina ljusa golvet som följer oss i hela lägenheten. Direkt från hallen når vi hemmets badrum, vilket är fint renoverat med gråa toner. Oftast säger vi att i badrummet är du minst, men här vill du verkligen låta dörren stå öppen.

Nu kommer du till den stora sociala ytan. Först har du köket, också detta fint renoverat. Köksluckorna går i vitt och en fin träbänkskiva ger köket ett trevligt intryck. Gott om förvaring och skulle du vilja finns det även plats för en köksö. Framför kökets fönster finns det plats för ett större matbord. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, fläkt och diskho.

Såklart finns ett bra sovrum i bra storlek. Här får du plats med stor säng, sängbord och skrivbord om du skulle vilja. I sovrummet finns garderober som slukar dina kläder och intill finns en bra klädkammare för ytterligare förvaring.

Varmt välkommen!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se