Djurängen

Väldisponerat enplanshus i perfekt skick

Denna bostad är förbesiktigad
Kommande bostad
Visning Stamvägen 19
Kontakta mäklaren för visning

Djurängen | Stamvägen 19

Boarea / Biarea
121 / 30
Biarea
30 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
400 m²

Välkommen till ett av Djurängens absolut finaste enplanshus. Bostaden har byggår 2018 och har skötts mycket väl sedan dess. Huset har endast haft en ägare, en ägare som verkligen har älskat sitt hus. Förhoppningsvis kommer du som ny ägare trivas minst lika bra. Stamvägen 19 bjuder på en ytterst väl genomtänkt planlösning som både är modern och funktionell. Det här är en lättskött boendeform. Fastigheten har en mindre tomtstorlek men du bjuds ändå på flera mysiga uteplatser. Det väl tilltagna och inglasade uterummet ger hemmet ett extra rum att vistas i. Här ute är det perfekt att sitta innan vårsolen värmer tillräckligt men också under sensommaren och höstens kyligare dagar. I uterummet har ägaren tillsammans med släkt och vänner haft flera uppskattade middagsbjudningar.

Du välkomnas in i en hall som har bra ytor för dina skor och ytterkläder. I hallen finns även en garderob. Dina fötter landar på ett mörkbrunt klinkergolv som tål både vatten och grusiga skor. Där klinkergolvet tar slut tar en gedigen valnötsparkett vid, likadan parkett som sedan följer dig vidare genom bostadens samtliga rum. Via hallen når du det första badrummet som är helkaklat. Här finns det dusch, vägghängd toalett, handfat med kommod samt handdukstork. Taket pryds av spotlights och golvet har skön komfortvärme. Efter badrummet når du tvättstugan som har gott om bänk- och förvaringsyta samt ett tvättställ.

När hallen har passerats når du kök och sällskapsrum. Två rum som ligger med en lagom öppen planlösning till varandra. Det välutrustade köket från Electrolux ligger i en del och sällskapsrummet i motsatt del. Köket går i vinkel och är utrustat med hel kyl och frys, induktionshäll, fläkt, diskmaskin samt inbyggnadsugn och mikro. En praktisk köksö ger både mer förvaring- och avställningsyta. Köksön blir en perfekt plats för morgonkaffet eller för vännerna som kan hålla dig sällskap samtidigt som du står för matlagningen. Mellan sällskapsrum och kök blir det naturligt att placera ett större matmöblemang.

I sällskapsrummet går taket upp i nock vilket ger ett imponerande intryck och gott om rymd. Rummen har en fin kontakt med varandra vilket gör att hela familjen kan vara tillsammans och samtidigt ägna sig åt olika sysslor.

Sällskapsrummet med sin häftiga takhöjd har en pampig känsla och gör plats för soffa, fåtöljer, soffbord och TV. Från sällskapsrummet tar du dig vidare ut till ett inglasat uterum, ett rum som du troligen kommer spendera mycket tid i. Från uterummet når du baksidans altan där solstolar och ett mindre matbord får plats. Över altanen finns en pergolamarkis som kan fällas ut när solen blir för starkt eller när kvällarna blir att för svala. Den mysiga lilla trädgården bjuder på porlande vatten och vackra blommor. Du inser snabbt att nuvarande ägare lagt mycket kärlek och tid i sin trädgård.

Hemmet har tre bra sovrum. Det större sovrummet ligger i samma del som sällskapsrummet. I detta sovrum får dubbelsäng och sängbord gott om plats. Mot ena väggen finns garderober med skjutdörrar. Från detta sovrum har du utgång till det inglasade uterummet. De andra två sovrummen ligger i andra delen av bostaden. Rummen passar utmärkt som barnrum, gästrum eller till kontor. Båda rummen har utgång till baksidans altan. I denna del finns ett helkaklat badrum med badkar, dubbelhandfat med kommod, handdukstork och vägghängd toalett. Givetvis finns även spotlights i taket och behaglig golvvärme. Öppningsbart fönster släpper in frisk luft och dagsljus.

Familjens bil parkerar du i en carport och i anslutning till carporten finns ett bra förråd som är isolerat.

Väljer du att bosätta dig på Stamvägen har du promenad- eller cykelavstånd till allt det du och din familj behöver för att få en fungerande, enkel och rolig vardag. I närområdet finns förskola/skola, mataffärer, vårdcentral, Skälbys mysiga grönområde och mycket mer. Tar du dig upp på cykeln så har du Hansa City, IKEA och andra storvaruhus på ett kort avstånd. Här får du helt enkelt ett enkelt och fint boende med ett perfekt läge.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se