Djurängen

Renoverad tvåa i markplan

Visning Djurängsvägen 39B
Tor 9 Februari
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Djurängen | Djurängsvägen 39B

Boarea
65 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 361 kr/mån
Pris
1 195 000 kr

Framför dig har du nu en väl tilltagen och hemtrevlig tvårummare. Bostaden ligger perfekt placerad i markplan där du helt slipper trappor. Boendet är smakfullt renoverad och samtliga 65 fina kvadratmeter har fördelats på bästa tänkbara sätt. För inte länge sedan fick hela bostaden nya ytskikt. Genomgående ljusa väggar och ett ljust och enhetligt parkettgolv som är modernt och tidlöst. Därmed håller lägenheten en fin standard som gör det mycket lätt att trivas.

Köket har vita luckor och en stilren, mörkare grå bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, kyl/frys, häll, fläkt, inbyggnadsugn och mikro. Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande. Köket gör plats för ett matbord för 4-6 personer. Från köket når du bostadens extrarum, den inglasade balkongen som bjuder på utsikt över lummigt grönområde. Möblera balkongen riktigt mysigt och få det till ett rum där du verkligen kommer att trivas.

Sällskapsrummet är väl tilltaget och kan möbleras helt efter just dina behov. Det stora fönsterpartiet som finns här gör att du får ett fint ljusinsläpp.

Ett sovrum i bra storlek där du får plats med dubbelsäng, sängbord, byråer eller en kontorshörna om du önskar det. Mot ena väggen finns skjutdörrsgarderober. Det finns även praktisk klädkammare som gör att du äntligen kan hålla ordning i din garderob, klädkammaren når du från hallen.

Ett fint renoverat badrum, en mörk våtrumsmatta och en ljusare våtrumstapet på väggarna. Här finns dusch, toalett, handfat, handdukstork, spegelskåp, väggskåp, öppningsbart fönster och spotlights i taket.

På Djurängsvägen bor du med direkt närhet till Berga centrum som har välsorterad mataffär, apotek, gym, vårdcentral och pizzeria. Men du har också gångavstånd till skog och mysiga Skälby gård. Hansa city finns på kort cykelavstånd. Väljer du buss framför cykel finns även busshållplats nära.

Varmt välkommen att besöka en riktigt fin tvåa i utmärkt skick.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se