Djurängen

Fint renoverat boende

Kommande bostad
Visning Djurängsvägen 41B
Kontakta mäklaren för visning

Djurängen | Djurängsvägen 41B

Boarea
44 m²
Antal rum
1 rum
Månadsavgift
2 010 kr/mån

Framför dig har du nu en smakfullt renoverad etta om hela 44 fina kvadratmeter, kvadratmeter som har fördelats på bästa tänkbara sätt. Nästan hela bostaden har nya ytskikt. Genomgående vitmålade väggar och ett ljust och enhetligt golv, modernt och tidlöst. Därmed håller lägenheten en fin standard som gör det mycket lätt att trivas.

Köket har gråa luckor och en fin bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, kyl/frys, häll och fläkt. Köket gör plats för ett matbord för 4 personer och om du skulle vilja kan du som alternativ ha en köksö i köket.

Intill köket når vi hemmets sällskaps- och sovrum. Rummet är väl tilltaget och ljust. Här kan du möblera ut efter dina önskemål, du får plats med de stora möblerna trots att detta är bostadens ända rum. Den stora soffan, säng och skrivbord går utmärkt!

Sist har vi ett badrum, badrummet är det enda som ej renoverats. Här finns dusch, toalett, handfat, spegelskåp och det är delvis förberett för tvättmaskin.

På Djurängsvägen bor du med direkt närhet till Berga centrum som har välsorterad mataffär, apotek, gym, vårdcentral och pizzeria. Men du har också gångavstånd till förskolor/skolor, skog och Skälby gård. Hansa city finns på kort cykelavstånd. Väljer du buss framför cykel finns även busshållplats nära.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se