Tillfälle att förvärva fina fastigheter med mycket möjligheter

Visning Ragnabo 3:36 & 3:34
Kontakta mäklaren för visning
Budgivning
Bud finns. Kontakta ansvarig mäklare.

Ragnabo 3:36 & 3:34

Tomtarea
9 050 m²
Pris
695 000 kr


Närmare 1 hektar mark med möjlighet till exploatering och byggnation av bostäder och avstyckning av flertalet tomter (se skiss), eller bygg din egen drömvilla med en ovanligt stor tomt och en fantastisk utsikt över det öppna landskapet och havet i bakgrunden. Fastigheten har i och med det positiva planbeskedet även goda och bra förutsättningar för att bygga din egen solcellspark.
El, VA och fiber finns i tomtgräns och i området.

Skulle du hellre vilka stycka tomter och sälja dem? Idag finns positivt planbesked för möjlighet till flertalet tomter för avstyckning. Planbeskedet tillåter även för den som vill driva projekt och exploatera villor alternativt småhus enligt skisser.

Från fastigheten har du närhet till flera fina badplatser, mysiga promenadstråk, matbutik och goda kommunikationer. Kalmar och Karlskrona har du på behagligt avstånd och för den golfintresserade finns Möre GK. Lämna jobbtankarna bakom dig och låt fantasin flöda.

Initialt är man varmt välkommen att först åka ut till tomten och titta på egen hand och därefter är ni varmt välkomna att höra av er för att göra en intresseanmälan eller stämma av era frågor.

Kanske vill du förvärva tomterna och bygga en villa med större tomt än de flesta, som sagt, möjligheternas fastighet. Varmt välkommen att höra av dig så berättar vi mer!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se