Tillfälle att förvärva fina fastigheter med mycket möjligheter

Visning Ragnabo 3:36 & 3:34
Tis 28 Juni
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Ragnabo 3:36 & 3:34

Tomtarea
9 050 m²
Pris
1 295 000 kr


Med ett rofyllt och havsnära läge i populära Ragnabo har vi nöjet att kunna erbjuda två riktigt trevliga tomter om 7550 kvm och 1500 kvm för er som vill förverkliga nybyggardrömmen, alternativt stycka av till flertalet tomter eller driva projekt enligt positivt planbesked från kommunen – välkommen.

Du har chansen att förvärva två fina fastigheter med mycket möjligheter. Här finns det möjlighet att bygga 1-2 villor för dig som vill bo med större tomt och välja själv hur din nya boendemiljö ska se ut.

Skulle du hellre vilka stycka tomter och sälja dem? Idag finns positivt planbesked för möjlighet till flertalet tomter för avstyckning. Planbeskedet tillåter även för den som vill driva projekt och exploatera villor alternativt småhus enligt skisser.

Från fastigheten har du närhet till flera fina badplatser, mysiga promenadstråk, matbutik och goda kommunikationer. Kalmar och Karlskrona har du på behagligt avstånd och för den golfintresserade finns Möre GK. Lämna jobbtankarna bakom dig och låt fantasin flöda.

Kommunalt vatten och avlopp finns i området och el samt fiber finns vid tomtgräns.

Initialt är man varmt välkommen att först åka ut till tomten och titta på egen hand och därefter är ni varmt välkomna att höra av er för att göra en intresseanmälan eller stämma av era frågor.

Kanske vill du förvärva tomterna och bygga en villa med större tomt än de flesta, som sagt, möjligheternas fastighet. Varmt välkommen att höra av dig så berättar vi mer!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se