Malmen

Fin bostad med mycket charm

Kommande bostad
Visning Wernskjöldsgatan 9A
Kontakta mäklaren för visning

Malmen | Wernskjöldsgatan 9A

Boarea
40 m²
Antal rum
1 rum
Månadsavgift
2 056 kr/mån

Nu välkomnar vi en trevlig pärla med ett fantastiskt läge ut på marknaden. Här bor du med närhet till alla Kalmars skolor men också hela Kalmar stads utbud. På några få minuters promenad når du Kalmars mysiga kullerstensgator och dess trevliga restaurangutbud. För dig som vill bo centralt men i ett lugnt läge kan du inte bosätta dig bättre.

På Wernskjöldsgatan 9A bor du i en trevlig förening med en mysig innergård vänd bort från stadens brus. Ett större förråd och en bra tvättstuga ligger nära i föreningens källarvåning. Avgiften är låg och inkluderar värme och vatten.

Bostaden ligger en halvtrappa upp vilket gör att du kommer upp från gatan men också har ett trevligt läge utan många trappor. Direkt när du kliver in känner du charmen denna bostad har. Fötterna landar på ett fint parkettgolv som följer dig i hela bostaden. Direkt känner du hur ljust det är då du har fönster mot två väderstreck.

Hallen i bostaden är stor och rymmer flertalet garderober och upphängningsyta. Till vänster om dig har du ett större vardagsrum med plats för soffa, avlastningsmöbler men också matbord. Denna bostad tål absolut att kallas en mindre två då den har vardagsrum, sovavdelning och ett riktigt kök.
När du tar dig till köket har du ett stort fönster ut mot innergården som är ordentligt välskött. Köket är fullutrustat och fint renoverat.

Bakom köket har man valt att bygga ett mindre sovrum som rymmer en större säng. Upplägget på lägenheten gör att den passar perfekt för en person men likaväl för ett par.

Mer i bostaden finns ett badrum. Badrummet är i halvkaklat och går i neutrala färger. Utrustningen består av dusch, wc och handfat, allt utbytt av nuvarande ägare.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se