Smedby

Trivsam och välplanerad familjevilla

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Björklidsvägen 7
Kontakta mäklaren för visning

Smedby | Björklidsvägen 7

Boarea / Biarea
130 / 80
Biarea
80 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
1 404 m²
Pris
2 650 000 kr

Nu kan vi hälsa dig välkommen till en mycket bra planerad familjevilla i populära och barnvänliga Smedby. Ett riktigt trivsamt och väl underhållet boende med ett perfekt läge.I hemmet har du en tacksam elförbrukning då det finns både luft/vattenvärmepump, vedpanna och braskamin. Genom att använda vedpanna med ackumulator kan du minska din uppvärmningskostnad avsevärt.

Husets väl genomtänkta planlösning gör att kvadratmeterna är placerade på helt rätt ställe. Första våningsplanet bjuder på ett hemtrevligt kök och stort sällskapsrum där en trivsam braskamin höjer mysfaktorn. I anslutning till sällskapsrummet finns ett rum som idag används som matsal men som enkelt kan göras om till ett sovrum. Mer finns ett sovrum i bra storlek samt ett badrum.

Från sällskapsrummet har du utgång till en stor altan där du kan blicka ut över den väl tilltagna trädgården. Altanen och den stora tomten ligger i ett soligt söderläge som gör att du kan njuta av solen så gott som hela dagen.

Boendeplan nummer två ger dig tre sovrum, varav ett är så pass stort att det även kan nyttjas som ett sällskapsrum. Från detta rum har du utgång till en balkong. Vidare finns ett badrum med badkar.

I källarplanet har du en praktisk tvättstuga, matkällare och goda förvaringsytor samt gott om yta till familjens hobbies.

Björklidsvägen 7 ligger välbelägen med närhet till förskola, skola, ICA-butik, härliga grönområden samt bra kommunikationer.

Fiber finns indraget i huset.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se