Djurängen

Bra planerad etta med eget kök

Kommande bostad
Visning Lybecksvägen 1C
Kontakta mäklaren för visning

Djurängen | Lybecksvägen 1C

Boarea
43.5 m²
Antal rum
1 rum
Månadsavgift
2 754 kr/mån

Varmt välkommen till Lybecksvägen 1C. Denna etta bjuder på hela 43,5 kvadratmeter, som har nyttjats på bästa tänkbara sätt. Här bor du med en låg avgift inkluderad värme, vatten, bredband och hushållsel.

Hemmets kök är stort och har ett mindre matbord och erbjuder gott om förvaring samt generös bänkyta. Fina materialval i ett modernt kök. Ett stort fönster släpper in härligt ljus.

Bostadens sällskapsrum/sovrum är väl tilltaget och kan möbleras helt efter just dina önskemål. Stora fönster ger rummet ett härligt ljus. Här får du plats med stor soffa, säng, skrivbrod och vad du kan tänkas behöva.

Slutligen har vi ett badrum med toalett, badkar, handfat, spegel och öppningsbart fönster. Här är det förberett för tvättmaskin om du skulle vilja ha det. Vill du tvätta i tvättstugan finns denna i samma trappuppgång.

På Lybecksvägen bor du i direkt närhet till Berga centrum som har välsorterad mataffär, apotek, vårdcentral och pizzeria. Men du har också gångavstånd till förskolor/skolor, skog och Skälby. Hansa city och centrum finns på kort cykelavstånd. Väljer du buss framför cykel finns även busshållplats nära.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se