Djurängen

Chans att sätta egen prägel

Visning Lybecksvägen 7B
Kontakta mäklaren för visning

Djurängen | Lybecksvägen 7B

Boarea
65.5 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 954 kr/mån
Pris
870 000 kr

Varmt välkommen till Lybecksvägen7B. Denna tvåa bjuder på hela 65 kvadratmeter. Kvadratmeter som har nyttjats på bästa tänkbara sätt.
Nu har du chansen att sätta din egen prägel på detta hem. Köket är stort och har plats för matbord och erbjuder gott om förvaring samt bänkyta. Från köket når vi hemmets balkong. Här uppe på våning två får du en härlig utsikt över området. Möblera balkongen riktigt mysigt och njut av den härliga solen.

Bostadens sällskapsrum är väl tilltaget och kan möbleras helt efter just dina önskemål. Stora fönster ger rummet ett härligt ljus. Det finns ett sovrum i bra storlek. I sovrummet får du plats med dubbelsäng, garderober samt avlastningsmöbler om du skulle vilja.
Mellan rummen finns en praktisk klädkammare som rymmer en massa förvaring.

Sist har vi ett badrum med toalett, dusch, handfat, spegelskåp, öppningsbart fönster och den eftertraktade tvättmaskinen.

På Lybecksvägen bor du i direkt närhet till Berga centrum som har välsorterad mataffär, apotek, vårdcentral och pizzeria. Men du har också gångavstånd till förskolor/skolor, skog och Skälby. Hansa city och centrum finns på kort cykelavstånd. Väljer du buss framför cykel finns även busshållplats nära.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se