Fint hus i populära Smedby

Kommande bostad
Visning Ripvägen 9
Kontakta mäklaren för visning

Ripvägen 9

Boarea / Biarea
78 / 78
Biarea
78 m²
Tomtarea
995 m²

Nu kan vi hälsa dig välkommen till en mycket bra planerad familjevilla i populära och barnvänliga Smedby. Ett riktigt trivsamt och väl underhållet boende med ett perfekt läge.

Husets väl genomtänkta planlösning gör att kvadratmeterna är placerade på helt rätt ställe. Första våningsplanet bjuder på ett hemtrevligt kök och stort sällskapsrum. I anslutning till sällskapsrummet finns ett rum som idag används som tv-rum men som enkelt kan göras om till ett sovrum. Mer finns ett sovrum i bra storlek samt ett badrum.

Från sällskapsrummet har du utgång till en stor inglasad altan där du kan blicka ut över den väl tilltagna trädgården. Altanen och den stora tomten ligger i ett soligt söderläge som gör att du kan njuta av solen så gott som hela dagen.

Boendeplan nummer två ger dig två till tre sovrum. En takkupa har byggts och vill du hellre nyttja detta rum som vardagsrum går det minst lika bra.

I källarplanet har du en praktisk tvättstuga, matkällare och goda förvaringsytor samt gott om yta till familjens hobbies.

Ripvägen 9 ligger välbelägen med närhet till förskola, skola, ICA-butik, härliga grönområden samt bra kommunikationer.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se