Funkabo

Fin bostad med närhet till allt

Visning Riddaregatan 18B
Kontakta mäklaren för visning
Budgivning
Bud finns. Kontakta ansvarig mäklare.

Funkabo | Riddaregatan 18B

Boarea
57 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
2 947 kr/mån
Pris
1 050 000 kr

Välkommen till ett fint boende i en trevlig förening. Bosätter du dig på Riddaregatan har du nära till härliga grönområden, förskola/skola och affärer samtidigt som du har nära till både Kalmar centrum och hela dess utbud.

Du välkomnas av en stor och trevlig hall som tar dig till hemmets alla rum. Klädhängare finns på vår ena sida och längre in finns en stor klädkammare som rymmer all din förvaring. Hallen är så pass stor att den går att möblera med ytterligare en byrå eller dylikt.

Från hallen tar vi oss vidare in i ett mycket trivsamt, renoverat och ljust kök. Här finns det gott om skåpsförvaring, likaså bänkyta. Gråa skåpsluckor och en bänkskiva i ek blir en fin kombination. Här kommer du som gillar att laga mat att trivas. Fönster vetter ut mot husets framsida och släpper in härligt dagsljus. Ett bord för fyra personer får enkelt plats.

Från hallen öppnar ett härligt sällskapsrum upp sig. Rummet är så pass stort att det går att möblera på flera olika vis. Du kan ha soffa med Tv-hörna men också ett större matbord i detta rum så är det inga problem. Fötterna sätter du på ett fint, bevarat ekgolv. Ljusinsläpp får du i form av både stora fönster och balkongdörr. Stiger du ut på balkongen så inser du snabbt att det fria läget och solen gör att du kommer nyttja balkongen mycket.

Vidare tar vi oss mot boendets sovrum som är i mycket bra storlek. Ett fönster som släpper in ljus från hemmets framsida. Här finns flera garderober som slukar din förvaring.

I samma del som sovrummet når vi ett fint badrum. Badrummet är ljust och fräscht. Utrustningen består av wc-stol, handfat och dusch.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se