Vimpeltorpet

Lättskött boende med hög standard

Visning Hemvägen 29
Lör 29 Januari
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Vimpeltorpet | Hemvägen 29

Boarea
74 m²
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
5 212 kr/mån
Pris
2 190 000 kr

Det är inte ofta marknaden presenterar ett boende med alla attribut som Hemvägen 29 har att erbjuda. Framför dig har du ett lättskött boende med två uteplatser där du kan dricka kaffe, grilla och bara njuta av friheten att kunna sitta ute precis när du vill? Du vill åt villakänslan men avstår gärna från de bestyr som ett hus kräver, då har du kommit helt rätt. Ett stilrent enplanshus som ger dig skön enboendekomfort och stor frihet i vardagen. Uteplatsernas markplan gör att du även får tillgång till skönt gräs att placera fötterna i. På baksidan omges du av en vacker natur som byter skepnad i takt med årstiderna.

Boendet stod klart 2019 vilket innebär en genomgående god standard. Nuvarande ägare har tagit hand om lägenheten på ett varsamt sätt som gör att allt känns så gott som nytt.
74 kvm har fördelats väl oavsett ålder och familjekonstellation. Ett ljusgrått kök från Ballingslöv med rostfria vitvaror från Siemens. Här finns det gott om förvaring- och arbetsytor, en imponerande takhöjd och ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Ett trivsamt sällskapsrum med utgång till den en mysig uteplats med ett lugnt och lummigt läge vid en skogsdunge. Ett större sovrum där din dubbelsäng enkelt får plats samt ytterligare två sovrum som passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. Det helkaklade badrummet är i bra storlek och har förärats med både tvättmaskin och torktumlare.

Det attraktiva läget mellan grönska och citypuls gör att såväl yngre som äldre trivs alldeles utmärkt här. Skolor, service och affärer ligger inom cykelavstånd och du har en kort väg både in till centrum och ut i naturen. Gillar du att spendera tid på golfbanan har du endast en kort cykeltur dit.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se