Kvarnholmen

Läcker vindslägenhet i centrum

Kommande bostad
Visning Strömgatan 10B
Kontakta mäklaren för visning

Kvarnholmen | Strömgatan 10B

Boarea
35 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
2 289 kr/mån

Varmt välkommen till en fantastiskt fin etagelägenhet som är placerad mitt i centrum men ändå i ett lugnt läge. I detta hem har 35 kvm placerats på ett exemplariskt sätt där allt är noga uttänkt.

Väl inne i hemmet möts du av ljusa väggar och dina fötter placeras på en enstavsparkett från Kährs som bjuder på behaglig golvvärme.

Det moderna köket är från Sentense och går i en grå ton och köksbänken är i marmor. En trivsam öppen planlösning mellan köksdelen och sällskapsrum ger plats för soffa, TV, mindre matbord och fler möbler om du vill inreda med det. Samtliga vitvaror är från Electrolux och den maskinella utrustningen består av diskmaskin, induktionshäll, mikrovågsugn, kyl/frys, fläkt och ugn.

Sovrummet är bra planerat vilket gör att dubbelsäng och sängbord enkelt får plats. Mot ena väggen finns bra med garderober och rummets fönster vetter ut mot husets framsida.

Badrummet är helkaklat i grått och vitt, tidlöst och snyggt. Utrustningen i badrummet består av tvättmaskin, tvättställ, kommod, badrumsskåp, dusch och skön golvvärme. Badrummet har ett fönster som släpper in dagsljus och frisk luft.

Bosätter du dig på Strömgatan har du hela centrumutbudet ett kvarter bort men du bor ändå på en lugn gata. Runt hörnet ligger en välsorterad Hemköpbutik och Malkars gym och endast några gator bort ligger staden puls med restauranger, pubar, caféer och bra shopping. Till föreningen hör en trivsam innergård. På innegården finns ett förråd som hör till lägenheten.

Väl mött i ett hem där du kommer trivas.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se