Djurängen

Väldisponerad villa med pool

Kommande bostad
Visning Bindarevägen 7
Kontakta mäklaren för visning

Djurängen | Bindarevägen 7

Boarea / Biarea
110 / 135
Biarea
135 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
869 m²

Framför dig har du nu en väldisponerad och genomgående renoverad villa. En villa som passar så gott som alla åldrar och familjekonstellationer. Husets övre plan är fördelat på 110 kvm och till det kan du addera ett inrett och beboligt källarplan. Under 2012 genomgick bostaden en väl genomtänkt och exklusiv helrenovering.

Fastighetens trevliga trädgård ligger väl inbäddad av höga buskar. Det gör att du helt utan insyn kan njuta av sol och bad vid framsidans stenlagda poolområde. Poolen är helgjuten och mäter 5 gånger 10 meter. Vi vågar tro att du, din familj, släkt och vänner kommer få njuta av många fina stunder just här.

Kök och sällskapsrum ligger med en trivsam och öppen planlösning till varandra. Här kan familjen umgås mellan rummen. Det ljusa sällskapsrummet har stora fönsterpartier som vetter mot trädgårdens framsida och pool. Rummet gör plats för soffa, fåtöljer, soffbord och TV. Mitt i sällskapsrummet står en täljstenskamin som under årets kallare dagar kan skänka såväl hög mysfaktor som behaglig värme.

Nu är du välkommen vidare till det exklusiva köket med inredning från Kvänum. Bänkskivor i massiv sten. Här finns fina förvaring- och arbetsytor, ett perfekt kök för dig som gärna ägnar tid åt matlagning. Den maskinella utrustningen från Gaggenau? har allt du kan önska, vinkyl, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, diskmaskin och hel kyl och frys. Från köket tar du dig vidare ut på baksidans altan.

Bostaden har tre sovrum i bra storlek, du kanske väljer att göra om ett av rummen till ett kontor eller gästrum. Sovrummen ligger i en del av huset och de mer sociala ytorna är placerade i motsatt del av huset.

Övre plan har ett badrum som är helkaklat i grått och vitt. Ett fönster välkomnar in såväl dagsljus som frisk luft. Badrummet har utrustats med dusch, tvättställ, handdukstork, vägghängd toalett, badrumsskåp och tvättställ. Infällda spotlights i taket och behaglig värme i golvet.

Villans fräscha källare är inredd och har gott om olika användningsområden. Här finns ett stor allrum med en eldstad, perfekt om hemmavarande tonåringar vill ha ett eget krypin när de kommer vänner på besök. Här nere finns också ett sovrum som gör sig ypperligt för tonåringen eller övernattande gäster. Källarplanets badrum är även det helkaklat och utrustat med dusch, toalett och tvättställ. I anslutning till badrummet finns en bastu. Familjens kläder blir rena i en praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättställ. Vidare finns en klädkammare samt ett stort rum för förvaring. Samtliga rum här nere på källarplanet har bra fönster som gör att den där "källarkänslan" aldrig infinner sig.

Bosätter du dig här på Bindarevägen har du promenad- eller cykelavstånd till att det du och din familj behöver för att få en fungerande, enkel och rolig vardag. I närområdet finns förskola/skola, mataffärer, vårdcentral, Skälbys mysiga grönområde mm. Tar du dig upp på cykeln så har du Hansa City, IKEA och andra storvaruhus på ett kort avstånd. Här får du helt enkelt ett bra boende med ett perfekt läge.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Simon Rydman

073-076 62 77 | simon@rydmanlanga.se