Krafslösa

Spännande villa i familjära Krafslösa

Kommande bostad
Visning Runnehällsvägen 17
Kontakta mäklaren för visning

Krafslösa | Runnehällsvägen 17

Boarea / Biarea
187 / 61
Biarea
61 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
1 794 m²

Vi vet att det är många som letar boende just här i familjära Krafslösa. Runnehällsvägen ligger väl placerad i ett omtyckt, lugnt och uppvuxet villaområde. Bosätter du dig här bor du med närhet till förskolor/skolor, goda kommunikationsmöjligheter och natursköna områden. Med bil tar du dig in till Kalmars centrumkärna på cirka 10 minuter. Väljer du hellre cykel som färdmedel finns fina cykelvägar som enkelt tar dig till centrum, golfbana, lekplats, affär och andra faciliteter som möjliggör en smidig och trivsam vardag.

Den spännande villan på Runnehällsvägen nummer 17 ligger väl placerad på en hörntomt. Här har hela 187 kvadratmeter fördelats väl på två våningsplan. Huset har två entréer, en från framsidan samt en från fastighetens baksida. Bostadens entréplan bjuder på ett helrenoverat kök som ligger med en spännande och genomgående planlösning mellan två olika allrum. Det större allrummet har gott om plats för stort matmöblemang, soffa, fåtöljer och hyllor. Från detta rum tar du dig vidare ut på baksidans altan. Det mindre allrummet blir till ett perfekt TV-rum, kontor eller så kanske det blir här som barnen får husera med sina leksaker och spel. Från allrum nummer två når du det inglasade uterummet. Skulle du behöva ett extra sovrum så kan du ju bygga om allrummet till ett sovrum. För extra mysfaktor och en behaglig värme kan du tända upp i kaminen som står placerad mellan allrum och hall. I dagsläget finns det ett sovrum på detta våningsplan. Vidare på våningsplan nummer ett finns det även en praktisk tvättstuga samt en gästtoalett.

Nu välkomnas du upp till övre plan där du först möter en hall som har en perfekt plats för en liten arbetshörna. Om du önskar bygga en balkong så finns det förberett för utgång från hallen. Här uppe finns det tre sovrum i bra storlek. Det väl tilltagna badrummet har dusch, toalett, tvättställ och ett fönster som släpper in dagsljus och frisk luft.

Den 1794 kvadratmeter stora tomten har verkligen fått gott om kärlek och tid från den nuvarande ägarfamiljen. Du möter vackra stensättningar, planteringar, fruktträd och uppvuxna buskar. Nyligen har det byggts en stor altan med olika vinklar och nivåer. I altanens ena hörna finns ett swimspa. Ägnar du dig åt träningssim? Perfekt, pooldelen är nämligen utrustad med Jet Stream. Det tidigare nämnda uterummet är inglasat och gör att du kan nyttja det från tidigt vår till sen höst, väljer du att installera värme kan du vistas här året om. Fastighetens baksida har ett uthus som idag används för förvaring. Du kanske hellre vill isolera det och göra om det till en gäststuga eller tonårsrum, möjligheten finns.

Framför dig har du verkligen ett boende med fina kvaliteter, trivsam planlösning, rejäla ytor och ett ypperligt läge.

Nuvarande ägare planerar att flytta sommaren/hösten 2022.

Kontakta gärna Frida om du vill veta mer om bostaden och göra en intresseanmälan.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se