Södra området

Välplanerad lägenhet med stor balkong

Visning Ståthållaregatan 58C
Sön 11 December kl 11:00 - 23:59
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Södra området | Ståthållaregatan 58C

Boarea
53.5 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 689 kr/mån
Pris
1 090 000 kr

Varmt välkommen till Ståthållaregatan 58C. En bostad för dig som vill bo centralt men också ta del av lummiga promenadstråk och svalkande bad i Kalmarsund. Här bor du med närhet till hela Kalmars utbud men också på ett bekvämt avstånd till skolor, mataffär, pizzeria och allt du kan tänkas behöva.

Du kliver in i ett hem som fått mycket kärlek. Fina golv är genomgående för kök, hall och sovrum. I vardagsrummet finns såklart den fina ekparketten bevarad. Köket har plats för ett matbord med fyra platser och har gott om utrymme för dig som tycker om att stå i köket.

Hemmets vardagsrum är stort nog för familj och vänner. Här får du plats med både stor soffa men även matbord om du skulle vilja. Från vardagsrummet når vi bostadens stora balkong. Ett fritt läge med god sällskapsyta. Här kan jag lova dig att många timmar kommer spenderas. Vår, sommar och höst kommer förmodligen balkongen vara din främsta umgängesplats.

Hemmet erbjuder också bra planerat sovrum, gott om förvaring och en stor hall. Hemmets badrum är halvkaklat och fräscht.

Lummiga promenadstråk och bad i Kalmarsund, det och mycket mer får du på ett bekvämt promenadavstånd om du bosätter dig på Ståthållaregatan 58C. Bo bra i en välskött förening som ligger granne med ett lugnt villakvarter. Väljer du cykel eller bil som transportmedel så når du Kvarnholmen och dess fulla utbud på tio minuter. I närområdet finns mataffärer, pizzeria, sjukhuset, motionsspår m.m

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se