Kalmarsundsparken

Takvåning med utsikt över Kalmarsund

Kommande bostad
Visning Stensviksvägen 30
Kontakta mäklaren för visning

Kalmarsundsparken | Stensviksvägen 30

Boarea
134 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
6 110 kr/mån


Kalmarsundsparken, kvarteret som toppar mångas lista när det kommer till frågan om vart deras drömboende ska vara beläget. I det stiliga huset från 1930 gömmer sig en trivsam vindslägenhet med en utsikt som verkligen imponerar. Fastigheten som är signerad J Fred Olson genomgick för ett par år sedan en smakfull helrenovering. Här lever du med ett generöst ljusinsläpp året om. En ombonad och elegant lägenhet.

Blir just du och din familj nästa, lyckliga ägare till detta fantastiska hem bor du på en av Kalmars finaste gator. Kalmarsundsparken och grannkvarteret Stensö är ett uppvuxet, fridfullt och familjärt område. Du bor med direkt närhet till vackra strövområden, badplats, slottet och populära aktivitetsområden. Du har cykel- och promenadavstånd till förskola, skola, mataffär, bageri m.m. Det här är verkligen ett område där alla åldrar kan trivas och få en fin boendekvalitét. Med några minuters cykelfärd når du Kvarnholmen och tågstationen, perfekt om du är pendlare.

Detta hem beskriver vi på bästa sätt som påkostad, gedigen, ljus och välplanerad. Ska vi lyfta fram detaljer kan vi med fördel lyfta fönster i fyra väderstreck, två balkonger, enstavigt Kährs-golv i hela bostaden, luxuöst kök med bänkskiva i Carraramarmor från Italien och vitvaror från Miele. Från fönsterna ser du Kalmarsund och dess skiftningar med årstiderna.

Den sociala ytan i denna bostad är fantastisk. I taket sitter spotlights vilket ger bostaden en exklusivt intryck. Här kommer hela familjen älska att vara. Låt oss börja från köket. Köket går i en grå ton välmatchat med bänkskivan i marmor. Gott om förvaring då köket fått plats längs med vägg men också i en stor köksö. Vid köksön kan hela familjen sitta då den gör plats för minst fem stolar.
Äntligen kan drömmen slå in om att laga maten ut mot vardagsrummet då man valt att sätta hällen vänd från köket. Kökets vitvaror är från Miele vilket är en ren fröjd för dig som tycker om att laga mat. Som grädde på moset finns en inbyggd kaffemaskin.

Den sociala ytan är stor och perfekt för dig som gillar att bjuda hem folk eller för dig som vill slippa sitta ensam i tv-soffan. Här får nämligen allt du kan tänkas behöva plats. En del av rummet blir tv-hörna och en del blir matplats. Det större matbordet får plats och skulle du vilja finns det även plats för matbord framför köksön.

Bostaden bjuder på två balkonger, perfekt för dig som älskar solen. Nu kan du välja vilken balkong du vill sätta dig på. Öppna upp pardörrarna och inne blir ute. Från båda balkongerna har du en magiskt utsikt över Kalmarsund och takåsar. Det är nu du inser att du får nypa dig i armen. Vilket fantastiskt hem. Vill du leva trädgårdsliv i miniformat kan du ta dig ner till föreningens mysiga innegård, en perfekt plats för en grillkväll eller ett par lata timmar i solstolen.

Såklart har bostaden två mysiga sovrum. Det första sovrummet har gott om plats för dubbelsäng, sängbord men också finns garderober som slukar din förvaring. Härifrån når du bostadens andra balkong. En ljummen sommarkväll blåser det lite lätt i gardinen när du går och lägger dig här. Som i alla rummen i detta hem ser du såklart Kalmarsund. Sovrum nummer två är minst lika stort och rymmer också ett skrivbord för den som önskar. Bostaden har en stor och rymlig walk-in-garderob.

Jag som mäklare har svårt att beskriva detta hem för dig. Den luxuösa känslan blandat med gedigna material är riktigt svårslaget. Varmt välkommen hem.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se