Ljusstaden

Trivsamt boende med alla rätt

Kommande bostad
Visning Alice Babs gata 14
Kontakta mäklaren för visning

Ljusstaden | Alice Babs gata 14

Boarea
114 m²
Antal rum
5 rum
Månadsavgift
5 840 kr/mån

Nu kan vi hälsa dig välkommen till ett av Kalmars mest populära bostadsrättsområde, nämligen Ljusstaden. 114 kvadratmeter som med god eftertanke har formats till ett praktiskt och mycket trivsamt parhus. Boendet stod klart 2017 och har sedan dess blivit behandlat på ett varsamt sätt. Alice Babs gata 14 bjuder dig på ett väldisponerat inre och ett mycket lättskött yttre.

Två uteplatser olika väderstreck. Baksidans uteplats med tillhörande grästäppa ligger i ett trivsamt och soligt läge. Lägg där till att du bor granne med naturen, har egen carport och stort förråd som gör att villakänslan med rätta infinner sig. Hemmet är verkligen i ett gott skick där det har gjorts påkostade och smarta val.

Hela nedervåningen har ett genomgående fint parkettgolv, golvet sätter en gedigen känsla över nedre plan och följer dig även till övre plan. Hemmet har ett sällskapsrum med delvis öppen planlösning mot ett modernt och funktionellt kök. Köket har inredning från Ballingslöv i vitt och vitvaror från Bosch. Vidare finns två helkaklade badrum i fina toner, fyra välplanerade sovrum eller ytterligare ett allrum på våning två.

Ljusstaden bjuder på flera grönområden, lekplatser och fotbollsplaner, allt för att barnen ska trivas. Mer finns förskola/skola och affärer i ditt närområde. Busshållplats precis intill och en smidig cykeltur tar dig till centrum på ca 15 minuter. I föreningen finns även en pool som garanterat kommer användas flitigt.

Det här är verkligen ett trivsamt boende med alla tänkbara bekvämligheter runt hörnet.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se