Norrgård

Fin lägenhet med alla rätt

Kommande bostad
Visning Norrgårdsgatan 9A
Kontakta mäklaren för visning

Norrgård | Norrgårdsgatan 9A

Boarea
63.5 m²
Antal rum
2.5 rum
Månadsavgift
3 043 kr/mån

Vi hör ofta att Norrgårdsgärdet är ett kvarter där många önskar bo. Med en kort promenad når du Kvarnholmen, köpcentrum, sporthall, universitet och riktiga fina strövområden nere vid vattnet.

Den här bostaden har fått sina kvadratmeter placerad på helt rätt sätt. Sällskapsrummet har ett stort fönsterparti med ett fint ljusinsläpp. Bostaden har gott om utrymme och har ett extra rum som kan nyttjas som sovrum eller matplats. Från sovrummet tar du dig vidare ut på den väl tilltagna och inglasade balkongen. Här njuter du av ett härligt solläge samtidigt som du sippar på något gott att dricka, läser en god bok och bara kopplar av. Balkongen blir verkligen ett riktigt bra extrarum.

Det fina renoverade köket gör sig ypperligt för tillagning av goda middagar. Du ett fönster som släpper in ljus och gör att du kan blicka ut över området samtidigt som du bakar, hackar lök eller kanske tillreder en god smoothie.

Dubbelsäng, sängbord och byråer får med enkelhet plats i det mysiga sovrummet. Dina kläder har gott om utrymme i hallens flertalet garderober.
I och med att det helkaklade och fräscha badrummet är utrustat med en tvättmaskin så slipper du passa tvättider eller springet i trapporna.

För att summer det hela så gör vi det nog allra bäst genom att beskriva den här pärlan som funktionell, hemtrevlig och väldigt välplanerad. Du får ett perfekt boende till en låg månadskostnad. Avgiften är på låga 3043 kr och då ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se