Lantligt i Vassmolösa

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Yxnebergavägen 68
Mån 16 Augusti
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Yxnebergavägen 68

Boarea / Biarea
184 / 9
Biarea
9 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
2 089 m²
Pris
3 490 000 kr

Böljande åkrar, vackra vyer och en skog som varsamt omfamnar din trädgård. Precis så idylliskt och naturskönt har du möjlighet att bo om du blir nästa ägare till Yxnebergavägen 68. Från Vassmolösa samhälle viker du av till vägen som tar dig ut på "landet". På färden passerar du ängar, grönska och charmiga bebyggelse. Här bor du lantligt men ändå med ett bekvämt avstånd till affär, förskola/skola, föreningsliv och mycket annat som ger dig och din familj en behaglig vardag.

Väl framme vid fastigheten möter du en pampig och välskött villa med en minst lika väl omhändertagen trädgård. Nuvarande ägare har verkligen förvaltat och gett trädgården gott om tid och kärlek. Tomten omges av tallskog med mysiga och promenadvänliga stigar, har du tur kan du kanske hitta både blåbär och svamp här i skogen.

Den rymlig tvåplansvillan har förärats med vacker snickarglädje och en välkomnande veranda. Från verandan tar du dig via vackra pardörrar in i husets inbjudande hall. Hallen leder dig vidare till fantastiska sällskapsytor som bjuder in till middagar och trevligt umgänge för för familj, släkt och vänner. Idag finns här ett väl tilltaget rum med fiskbensparkett och en vacker kakelugn. Det som idag används som matrum är öppet mot en trivsam utbyggnad. Det finns alltså tre olika rum i bra storlek som du kan låta möblera efter just din önskemål och behov.

Det hemtrevliga och funktionella köket går i vinkel och får ljusinsläpp från fönster i två olika väderstreck. Köket har fina förvaring- och arbetsytor och gör plats för ett större matmöblemang. Vidare på entréplan finns en groventré som troligen kommer vara den som du och din familj till vardags kommer använda mest. Badrum med dusch, toalett och handfat. En praktisk tvättstuga med utgång till en uteplats. Badrum med dusch, toalett och handfat.

Då var det dags att hälsa dig välkommen upp till våning nummer två. Här uppe möter du först ett allrum med fönster på två håll samt utgång till en stor balkong. Balkongen lär bli en plats där du kommer spendera mycket tid. Från balkongen blickar du ut över det kringliggande vackra och ytterst rogivande landskapet. Sovrummen är tre till antalet, samtliga är i bra storlek och har garderob. Våningsplanets badrum är utrustat med badkar, toalett, handdukstork, dubbelhandfat och stora öppningsbara fönster som släpper in ljus och frisk luft.

Framför dig har du en riktigt välplanerad, rymlig och familjär bostad. Här kan du och din familj bosätta er och börja trivas från första stund. Här lever ni det rofyllda livet på landet samtidigt som det finns direkt närhet till de bekvämligheter ni kan tänkas behöva. Med en smidig bilfärd på cirka 20 minuter når du centrala Kalmar och väljer du att ta andra håller så når du Karlskrona på cirka 50 min. Vill du hellre välja att färdas med buss så går bussen frekvent mellan Vassmolösa och Kalmar. På behagligt cykelavstånd kan du nå svalkande bad längst kusten.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se