Lindsdal

Fantastisk villa med insynsskyddad tomt

Kommande bostad
Visning Kryddvägen 13
Kontakta mäklaren för visning

Lindsdal | Kryddvägen 13

Boarea / Biarea
124 / 150
Biarea
150 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
915 m²

Har du en längtan efter att få bosätta dig ett lugnt och familjärt område där du på en lugn återvändsgränd? Lindsdal har seglat upp till allas favorit och det är inte alls konstigt. Här bor du med närhet till allt som kan tänkas behövas. Längtar du efter en insynsskyddad tomt där du bjuder hem vännerna för att grilla eller ta ett bad i spabadet en kväll? Då har du kommit helt rätt. I Lindsdal bor du med bekvämt gång och cykelavstånd till förskolor/skolor, mataffär, gym, fotbollsplan mm, allt det där som underlättar familjens vardag.

Huset har fått genomgå flertalet renoveringar de senaste åren och är idag i toppskick. För dig som har höga krav på ditt boende är detta hem perfekt. Utemiljön är välskött och ombonad. Framsidan är stenlagd och har plats för bord och loungegrupp om du skulle vilja. Nuvarande ägare har valt att bygga ett uterum som blir en härlig samlingsplats för vänner och familj. Njut av kvällarna i en skön soffa vid tv:n eller varför inte vid bordet när maten är klar på grillen. Från uterummet når du hemmets andra uteplats och här finner du också ett spabad. Till detta hem finns ett alldeles nybyggt garage med gott om yta.

Hemmets första plan består av tre sovrum i bra storlek, en gästtoalett samt ett badrum. Det märks tydligt att köket är hjärtat i denna bostad då det är stort nog för dig som gillar att laga mat. Ett u-format kök med sittplatser öppnar upp sig. Här kommer du inte bli besviken på verken bänkyta eller förvaring. Köket är utrustat med hel- kyl och frys, diskmaskin, ugn, häll och mikrovågsugn. Intill köket finns det plats för det stora matbordet. Nu kan du äntligen laga maten och ha gästerna intill.

Mer har hemmets första plan ett mysigt vardagsrum med flertalet fönster på flera håll. Här får du plats med större soffa och fåtöljer om du skulle vilja. Vidare i hemmets källarplan finns det flertalet praktiska utrymmen. Ett stort vardagsrum med plats för tv, soffa och det du kan tänkas behövas. Kanske blir detta barnens del? Perfekt när kompisarna kommer på besök. Källaren har goda förvaringsmöjligheter och skulle du vilja ha ett gym går detta också bra. I detta planet finns ytterligare ett sovrum och en wc. Såklart har källaren fått en egen liten spaanläggning med bastu, dusch och yta som kan användas som loungedel. Intill detta finns också en praktisk tvättstuga.

Varmt välkomna till detta trevliga ställe!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se