Lindö

Visning Lindölundsgatan 19
Kontakta mäklaren för visning

Lindö | Lindölundsgatan 19

Boarea
58 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 842 kr/mån

Varmt välkommen till det perfekta boendet med allt som kan tänkas önskas. Här bor du med egen ingång, egen uteplats helt utan insyn och med närhet till allt. Lägenhet har ett stort vardagsrum som är lätt att möblera och takhöjden gör att rummet känns extra stort. Här ifrån tar du dig ut på din egna uteplats omringad av buskar vilket gör att du inte har någon insyn. Badrummet är fräscht och helkaklat med tvättmaskin. Slipp spring till tvättstugan och tvätta när tiden finns.

Köket är vitt och fräscht och har plats för matbord för fyra personer. Hela lägenheten är genomgående ljus och boendet har fönster på två håll. Sovrummet är stort och rymmer dubbelsäng, sängbord och avlastningsmöbler. I sovrummet finns också en stor garderob som rymmer dina kläder.

Bosätter du dig på Lindö har du närhet till allt som Kalmar har att erbjuda. Vi har förstått att Lindö är Kalmarbornas favorit och vi kan nu presentera en lägenhet som har allt. Väljer du att bo på Lindölundsgatan 19 kommer du undan innerstadens brus men har ändå gångavstånd till Kalmar centrum med hela dess utbud. Restauranger, butiker och mysiga kullerstensgator. Utanför dörren har du Kalmarsund, vacker natur och härliga promenadstråk.

Varmt välkommen på visning.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se