Drag

Underbar tomt med mysigt litet torp

Visning Äspelundsvägen 6B
Mån 21 Juni
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Drag | Äspelundsvägen 6B

Boarea / Biarea
22 / 10
Biarea
10 m²
Antal rum
2 rum
Tomtarea
1 398 m²
Pris
475 000 kr

Så fort du viker av mot Äspelundsvägen infinner sig ett påtagligt och ofta efterfrågat lugn. På fastigheten du nu ska besöka finns en röd liten stuga som är omgiven av skön grönska. Du tar dig hit via en grusväg som slingrar sig genom en hästhage. Ja, det är precis lika idylliskt och rofyllt som det låter. Vill du behålla stugan så blir detta ett mysigt semesterboende och har du husbyggardrömmar så har du här en fantastisk tomt där du kan bygga ditt drömhus.

Äspelundsvägen 6B kan skryta med en helt ljuvlig omgivning som gränsar mot vacker stenmur och gröna hagar. Letar du efter lugnet har du kommit helt rätt. Tomten är idag lättskött men söker dina gröna fingrar efter utmaningar finns det verkligen hur många möjligheter som helst.

Stugan har idag ett rum och ett sovrum men också en mysig altan där du kan äta något gott, läsa en god bok och bara sitta och njuta av lugnet. På tomten finns även en liten gäststuga, utedass och förråd.

Värdesätter du en vacker och lugn omgivning där du kan gå till badplats och ta promenader utmed Kalmarsund så är Äspelundsvägen verkligen något för dig. Till mataffär, förskola/skola tar det dig ca 10 minuter att köra. Ska du in till Kalmar centrum tar det ca 20 minuter med bil.

I området finns Lindö båtklubb som för säsongen har lediga båtplatser (1170 kr per säsong).

Fastigheten har genom servitut möjlighet till anslutning av fast el och kommunalt vatten. Anslutning för el samt vatten och eget avlopp beräknas kosta ca 350 000 kr.

Fastigheten ligger utanför planlagt område. Vänligen kontakta samhällsbyggnadskontoret för mer information.

Väl mött på visning.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se