Oxhagen

Nyproducerad gavellägenhet med stor balkong

Visning Perstorpsvägen 12
Kontakta mäklaren för visning

Oxhagen | Perstorpsvägen 12

Boarea
96 m²
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
4 972 kr/mån
Pris
3 050 000 kr

I denna nyproducerade och fina gavellägenhet bjuds du på hela tre sovrum, ett socialt kök med öppen planlösning mot sällskapsrummet, ett helkaklat badrum med tvätt/tork och en gästtoalett. Bostaden har genomgående fina och stilrena materialval. Fötterna landar på ett fint och gediget trägolv som ger hela hemmet de bästa förutsättningarna. Det ljusa köket är från Sentens och den maskinella utrusningen består av hel kyl, frys i rostfritt utförande inbyggnadsugn samt mikro, induktionshäll, fläkt och integrerad diskmaskin. I anslutning till köket, där sällskapsrummet tar vid får ett matbord för 6-8 personer plats. Lägenheten har flera garderober samt en praktisk klädkammare, goda förutsättningar att skapa ordning och reda.

Den stora balkongen ligger placerad så att det bjuds på gott om soltimmar. På balkongen ges det verkligen möjlighet till att kunna njuta och koppla av utomhus. Under årets varmare säsong kan frukost, fika och kvällsmiddagen med fördel serveras ute.

I lagom takt ser vi Linnéstaden växa fram. Ju mer vi ser desto bättre blir det, området går helt enkelt från klarhet till klarhet. Bosätter du dig i Linnestaden har du nära till fina grönområden på Skälby, centrum, köpcentret Giraffen och förkola/skola, det gör att du och din familj kan skapa en smidig vardag.

Har du bil parkerar du den i garaget för att sedan ta hissen upp till lägenheten. I avgiften ingår förutom värme, vatten även kabel-tv och bredband.

Varmt välkommen till ett alldeles nytt hem där du har den stora äran att få bli den första som flyttar in.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se